22.7.2022 Uutiskirje 18/2022

39. Jannen kisat lennettiin tiivistettynä; seitsemän konekuntaa, yksi luokka ja kaksi kisapäivää. Kelit eivät aivan suosineet tapahtumaa, tymä on monikasvoinen sääilmiö ja tällä kertaa se esiintyi liian lämpötilan ja liian tuulen yhdistelmänä. Hauska kisa kuitenkin lennettiin, ja ensi vuonna onkin sitten juhlavuosi; 40. Jannen kisat. Lämmin kiitos koko kisaorganisaatiolle, osaavaa ja reipasta meininkiä vuodesta toiseen!

Ilmailupäivä 14.8.
Ilmailupäivä alkaa lähestyä, ja talkooväkeä jälleen tarvitaan. Edellisten vuosien tapaan tarjolla on erilaisia tehtäviä yhteisen asian äärellä, ja sujuvan tapahtuman aikaansaamiseksi väkeä on hyvä olla runsaasti, jotta tauotus toimii hyvin. Talkoita ei tarvitse tehdä nälkäisenä, talkoosoppaa on tarjolla infokopissa jo vakiintuneeseen tapaan. Kerhojen puheenjohtajien toivotaan sopivasti kannustavan jäsenistöä osallistumaan sankoin joukoin, ja valitsemaan riveistään HIK-, NIL-, FQ- ja ORION -pilotit. Säätiön koneille on jo kaksi lentäjää, vaihtohenkilöstö vielä puuttuu. Lennokkipaja polkaistaan koronavuosien jälkeen pystyyn, ja siinä olisi tarjolla hauska tehtävä näppärille henkilöille, allekirjoittanut tarvittaessa mukana pajalla. Koneen purku/kasausnäytös on myös ohjelmassa, joten siihen tarvitaan henkilökunnan lisäksi helposti kasattava yksipaikkainen. Ilmoittautua voit puhelimitse 0400921260 soittamalla tai tekstiviestillä/whatsup, tai sähköpostitse anu.vahteristo@rayskala.fi. Samalla voi kertoa mietteensä mieluisimman talkootehtävän laadusta. Tule ja tuo ystäväsikin, yhdessä tekemisestä tulee hyvä mieli!

Koneiden ja putkien parkki
Koneiden pysäköinnistä peritään maksu sivustolta löytyvän hinnaston mukaan, ja paikkailmoituksen lisäksi muistakaa myös ilmoittaa muutoksista toimiston sähköpostiin office@rayskala.fi. Vanhoihin tietoihin perustuvia laskuja on saattanut kilahtaa sähköpostiin vaan ei huolta, aiheettomat laskut hyvitetään.

Uintiasiaa
Uintikausi on parhaimmillaan, ja siihenkin puuhaan Räyskälästä löytyy mitä parhaimmat mahdollisuudet. Vääriällä veteen voi pyrkiä molempien saunojen laitureilta, vaan muistakaamme yhdessä varjella takkahuoneen lattiaa liialta vedeltä; pukuhuoneina toimivat miesten/naisten suihkutilat. Nuorimmat uimarit eivät ehkä tutki tiedotteita, joten tältä osin opastus tapahtukoon vanhempien välityksellä. Särkijärven uimapaikalla emme uiskentele silloin kun lentotoiminta tapahtuu kiitotieltä 12.

Mustikkasato on kypsynyt ja odottaa poimijaansa; hyviä lentopäiviä ja välisellaisina marjan poimintaan!

Terveisin,
Anu

Scroll to Top