15.7.2022 Uutiskirje 17/2022

Heinäkuuta on vielä puolet jäljellä, ja kesää sitäkin enemmän. Viime päivien hetkittäin jopa erittäin runsaat sateet ovat olleet tervetulleita, kenttä vihertää jo lupaavasti. Halliaukean sora-alueita tullaan vielä kunnostamaan, pyrkimys siinäkin nurmettaminen sopivalla lajikkeella. Kenttää tullaan katselmoimaan syksyllä, ja routimisen mahdollisesti aiheuttamien muutosten vuoksi vielä ensi keväänä.

Jannen kisat
Jannen kisat starttaa lauantaina 16.7., avajaiset tuttuun tyyliin ravintola Huhkajalammen edustalla klo 10, jonka jälkeen ensimmäinen briefing I-hallissa n klo 10.15. Kisan aikana ei pidetä perusbriefingejä ravintolan takasalissa, vaan kokoonnutaan I-halliin päivittäin klo 10 kuulemaan kisalentäjien reitit, aluerajoitukset ja säätiedot siinä samalla. Kisaan ehtii vielä mukaan jälki-ilmoittautumalla kisatoimistoon. Kilpailun johtajana toimii Esko Lehtonen.

Ravintola Huhkajalampi
Kalenteriin kannattaa nyt jo merkitä lauantai 6.8., jolloin keikalla on Polte. Bändi tarjoilee oman kuvauksensa mukaisesti vanhan liiton suomenkielistä rockia tuoreella asenteella, tiedossa on siis reipasta rytmimusiikkia. Myös karaokeilta on suunnitteilla, seuratkaa ravintolan facebook -tiedotusta.

Sähköautojen latauspaikat
Säätiön leirialueelle ja mahdollisesti ravintolan läheisyyteen kaavaillaan latauspaikkoja sähköautoille. Sen mitoittaminen on haasteellista ilman tietoa sähköautojen tämänhetkisestä ja tulevasta populaatiosta. Harkinnassa olevat sähköautohankinnat olisivat tervetullutta ja avustavaa tietoa tähän pohdintaan, joten tähän pyydän palautetta, ehdotuksia ja kommentteja muodossa tai toisessa. Anonyymiakin postia voi jättää säätiön varsinaiseen postilaatikkoon, sekä motellin punaiseen tai ruskeaan laatikkoon. Palautepuhelimena toimii 0400921260, kiitos jo etukäteen osallistumisesta tähän kyselyyn.

Hyvää ja turvallista lentämistä kaikille kisatehtävällä tai ilman!

Terveisin,
Anu

Scroll to Top