Kilpailukutsu

Räyskälä-Säätiö järjestää 39. Jannen kisat Räyskälässä 16.-23.7.2022

Jannen Kisoissa lennetään kahdessa luokassa. Kilpailija päättää ilmoittautumisen yhteydessä kummassa luokassa haluaa lentää.

Kilpailuluokat 

Jannen Kisa-luokka
Jannen kisa-luokan tehtävät on suunnattu vähemmän kilpailleille ja osallistuminen ei ole kalustosta kiinni. Jannen kisa-luokan tehtävät ovat kevyempiä kuin Kuuman ryhmän. Luokka sopii hyvin myös niille, jotka arvostavat valmiita tehtäviä, mutta eivät halua tiukkaa kisavääntöä.

Kuuma Ryhmä-luokka
Kuuma Ryhmä on yhdistetty Jannen Kisa luokkaan.

Yleistä
Vesipainolastin käyttö on sallittu.

Kilpailussa pyritään noudattamaan soveltuvin osin voimassa olevia purjelennon SM-kilpailujen sääntöjä ja Suomen Ilmailuliiton yleisiä SM-kilpailusääntöjä. Kisassa käytetään PT:n julkaisemia tasoituskertoimia. Kisoissa voidaan tasoituskertoimia soveltaa riippuen kisaan osallistuvista koneista.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä lauantaina 16.7. kisat avataan klo 10:00 kahvilan edessä ja avajaisten jälkeen pidetään ensimmäinen briefing I-hallissa klo 10:15.

Ilmoittautuminen:  14.7. mennessä. Ilmoittautumislomake
Osallistumismaksu: Räyskälä-Säätiön tilille OP Loppi FI26 5253 1520 0119 91 viimeistään 14.7.2021
Osallistumismaksu: 240 €
Jälki-ilmoittautumismaksut: 280 € peritään kaikilta 14.7. jälkeen ilmoittautuneilta.

Kisahinaus maksaa 50 €/600m, itselähteviltä veloitetaan 7 €/startti

Kisatoimisto on auki ensimmäisen kerran ilmoittautumisia varten perjantaina 15.7. klo 17:00 – 20:00.

Kilpailun järjestelyistä vastaa Räyskälä-Säätiö.

GDPR

Huomioi seuraavat tietosuojaan liittyvät asiat Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan.
Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin

Tervetuloa kisoihin!

Esko Lehtonen
Räyskälä-Säätiö
040 672 3243
esko.lehtonen(at)rayskala.fi