Majoitu Räyskälän Motellissa

Majoitu luonnonkauniissa Räyskälän ilmailukeskuksessa mukavasti ja edullisesti  

Nauti kauniista maisemasta ja rantasaunoista. Patikoi helppokulkuisessa metsämaastossa, pyöräile Ilvesreittiä tai Poronpolkua, marjasta ja sienestä tai kokeile kalaonneasi. Talvisin voit pulahtaa saunomisen lomassa avantoon, kesällä kirkasvetiseen Vääriä-järveen unohtuu helposti polskuttelemaan pidempäänkin.

Motellissa on 2, 3 ja 4 hengen huoneita, tilaa on yhteensä 62 hengelle. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

2 ja 3 hengen huoneissa on kylpyhuoneet, muuten WC ja suihkutilat ovat käytävän varrella.

Majoituksen hintaan sisältyy saunomismahdollisuus saunavuoroilla, pyyhkeet, vuode- ja liinavaatteet. Motellissa on ilmainen WLAN. Pysäköinti on maksuton.

Hinnat: Edulliset majoitushinnat löydät Hinnastosta »

Pyydä tarjous ryhmille sekä pidempiaikaiseen majoittumiseen!

Motellin varaus- ja peruutusehdot (pdf)

Motellin muut tilat

Yhteiskeittiö ja grillauspaikat

Käytettävissäsi on yhteiskeittiö tarvikkeineen, jääkaappeja, ja oleskelutila. Ruokaa voit laittaa myös ulkona: motellin kupeesta löydät suuren grillikatoksen polttopuineen sekä aivan rantaviivan tuntumasta tunnelmallisen laavun pidempäänkin illanistumiseen.

Kerhokämpät

Motellin Vanhasta Osasta on vuokrattu ilmailukerhoille omat ”kämpät”, joissa kerhojen jäsenet voivat majoittua. Jokaisella kerholla on omat ohjeensa tilojen käytöstä, mutta pääsääntö kaikille varsinkin kylminä vuodenaikoina tiloja käyttäville on se, että viimeistään viimeinen lähtijä sulkee kaikki ikkunat.  Yleensä kämpistä löytyy aina tilaa sitä kaipaaville, mutta keskikesällä kämpän käyttöaste kannattaa varmistaa kerholta.

 

Tee varaus tai kysy lisätietoja

Scroll to Top