22.12.2022 Uutiskirje 29/2022

Joulu on jo ihan oven takana, ja tänä talvena juhlaa saadaan viettää lumimaisemassa. Komeat lumisateet tosin vaihtuivat vetiseen muotoon, vaan kohta kylmenee jälleen ja kulkuväylät saattavat olla liukkaita askeltaa. Liukkauden torjuntaa toki tehdään, mutta varovaisuus on aina valttia. Hankea hyödynnetään ladun muodossa, mutta edellä mainittu vesisade vei parhaat nietokset mennessään, yritetään kuitenkin.

Latu-asiaa
Kentälle tehdään tänäkin vuonna latu, ja Räyskälän ladulle ovat tervetulleita myös koiran kanssa harrastavat hiihtäjät. Koirahiihto mahtuu sekaan hyvin, lentokentällä ei riesana ole mäet ja kinkamat, näkyvyys joka suuntaan on hyvä. Koirahiihto on vauhtilaji, ja edessä etenijää saavuttava koirahiihtäjä vinkkaa ohituksesta iloisella tervehdyksellä, niin ei tule yllätyksiä. Mauri parsii latukonetta kuntoon, ja iso kiitos kuuluu myös Korhosen Hannulle, joka ryhtyi sopivan osan hankintaan ja asia saatiin rivakasti teon alle.

Sauna
Iso sauna lämpiää joulun ja uudenvuoden tienoolla normaalisti viikonpäivien mukaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, joten aattona pääsee joulusaunaan ja sunnuntaina 25.12. on avantovuoro normaalisti klo 16-19. Räyskälässä välipäiviä viettävät voivat kysellä ylimääräisiä saunavuoroja numerosta 0400921260.

Kylältä kuultua
Vuoden vaihtumista juhlitaan ilotulituksella, jonka järjestää Räyskälän kyläyhdistys. Ilotulitteet tulitetaan 31.12. klo 20 ns. lastauslaiturin alueelta kenttää vastapäätä tien toiselta puolelta. Kuppilan pysäköintialue on aurattu, joten kauempaa tulevan ei tarvitse ajaa ajoneuvoa hankeen, pysäköintipaikalta on hyvä myös seurata hienoa tulitusta. Tervetuloa kaikki!

Nyt alkaa olla aika lopetella kauppakeskusryntäily ja laskeutua joulun tunnelmaan kukin omalla tyylillään. Leppoisaa olemista, kynttilän valoa ja hyvää tahtoa, sitä se joulu on.

Onnellista ja omanlaista Joulua teille kaikille lähellä ja kaukana.

Lämpimin Jouluterveisin,
Anu ?

Scroll to Top