31.12.2022 Uutiskirje 30/2022

Vuoden 2022 viimeistä päivää vietetään kovin vetisessä kelissä, vaan maisema on kuitenkin vielä valkoinen ja valoa kohti on menty jo monta kukonaskelta. Päättyvä vuosi ja lentokausi rytmittyi kisojen lisäksi Suviseurat -suurtapahtumalla, joka massiivisesta koostaan huolimatta meni hyvin. Halliaukean karheikotkin saatiin kuntoon ja nurmetettua, nämä alueet olivat vehreinä keitaina havaittavissa web -kameran kuvissa. Näille nurmikoille on sitten kesän alussa kelpo työnnellä kalustoa, lentokausi alkaa jo muutaman kuukauden päästä.

Sähköasiaa
Tammikuun alussa tulee voimaan uusi hinnasto, joka tuo mukanaan pieniä korotuksia. Leirialueen talviasujat voivat lähettää vuoden viimeisen sähkölukeman sähköpostiin office@rayskala.fi, jotta kulutuslasku tältä osin täsmentyy oikein. Näitä häntiä ei erikseen laskuteta, vaan lisätään seuraavaan soveltuvaan kausilaskutukseen.

Alakerran työt
Muistakaa ilmoittaa vaikkapa sähköpostitse office@rayskala.fi -osoitteeseen myös alakerrassa tehtävät pientyöt, niille on hinnastossa oma hintansa. Pientyövelotettavia niputetaan sopivasti, ja laskutetaan muun laskutuksen ohessa.

Vaunujen vuosipaikat
Alkavalle vuodelle on tulossa uudenlainen maksumalli, kun vuosipaikan voi maksaa kahdessa erässä. Jos tämä kahden erän malli tuntuu sopivalta, ilmoittakaa siitä tuohon samaiseen office -osoitteeseen 15.1. mennessä, niin laskut menevät kerralla oikein. Kahden erän menetelmällä eräpäivät ovat 15.2. ja 31.5., kokonaishinta on hivenen korkeampi kuin kertaeränä suoritettaessa.

Ilotulitteista
Alkavan vuoden kunniaksi on usein tapana ampua joulusta jääneet rahavarannot komeiden rakettien muodossa taivaalle, vaan ollaan varovaisia räjähteiden kanssa. Leiriväen sopiva tulituspaikka on kentän laidalla, vältetään rakettiammuntaa ja muuta pommitusta vaunualueella. Muistutuksena vielä kyläyhdistyksen järjestämä ilotulitus klo 20, paikkana ns. lastauslaiturin alue kentän kohdalta tien toisella puolella. Ilotulituksen jälkeen kyläkaupan laavun nuotiotulille voi mennä paistamaan omia makkaroita, jos makkaratulenteko ei itseltä oikein suju.

Nyt on aika paketoida vuosi 2022 kauniiseen pakettiin;

Lämpimät kiitokset tästä vuodesta kaikille yhteistyötahoille, sekä Räyskälän väelle niin ilmailukeskuksessa kuin kylällä, tuki ja neuvot ovat arvokasta apua uudessa tehtävässä. Erityisen kiitoksen oivallisen sujuvasta ja joustavasta toiminnasta lausun Eliisa Pietilälle talven kahvituksista ja muonituksista; herkullista, helposti ja läheltä, aika pistämätön yhdistelmä.

Rauhaa, Onnea ja Iloa Alkavalle Vuodelle 2023!

Terveisin,
Anu

Scroll to Top