10.5.2023 Uutiskirje 5/2023

Toukokuu on saatu lennokkaasti liikkeelle, ja samaan malliin jatketaan; ensimmäiset kisat aloittavat kesäsesongin jo tulevana viikonloppuna. Ensi viikolla onkin sään salliessa runsaasti koneita ilmassa erilaisilla tehtävillä koululennoista kilpatehtäviin.

Ajotoimintaa kentällä
Torstaina 11.5. ja perjantaina 12.5. kentällä ajetaan rr-ajoa siten, että kenttä on lentoliikenteeltä suljettu molempina päivinä klo 7-10 SA. Koneiden siirrot starttipaikalle klo 10 jälkeen.

Räyskälä Open
Kauden ensimmäinen kisa Räyskälä Open lennetään viikon mittaisena 13.-20.5., kisan järjestää Nuorisoilmailijat ry. Tiedossa on kohtalaisen vilkasta lentotoimintaa, kisaan on tähän mennessä ilmoittautunut 15 kilpailijaa. Briefingit pidetään kisan aikana päivittäin I-hallissa klo 10, ja sinne ovat muutkin Räyskälä -lentäjät tervetulleita sää- ja ilmatilatietoja kuulemaan.

III-hallin lentokoneiden seisonta-alue
Ajoharjoitteluradalle suuntaavat moottoripyörät kulkevat III-hallin editse halliaukealle ja siitä rullausteitä pitkin kohteeseen, joten paikoitetaan purjekoneet asvaltin ulkopuolelle siten, että varikolta on selkeä pääsy mainitulle reitille.

Ravintola Huhkajalampi
Lauantaina 13.5. on tarjolla lohikeittoa lautasannoksina a la carten lisäksi, aamupala tarjoillaan noutopöydästä. Sunnuntaina 14.5. on vuorossa Äitienpäivälounas noutopöydästä klo 12-14, ja juhlakattauksen vuoksi aamupalapuffaa ei sunnuntaina ole saatavilla. Lentoväen lounaaksi on tarjolla jauhelihakeittoa alkaen klo 10.30

Löytynyt
Kentältä on löytynyt pitkähkö modifioitu pultti muttereineen, kyselyt 0400921260.

Kylältä kuultua
Tässä teille pääskysten paluutakin vankempi kesän merkki; Räyskälän kyläkauppa avaa ovensa perjantaina 12.5. klo 10, tervemenoa ostoksille!

Alkukesän terveisin,
Anu

Scroll to Top