3.6.2023 Uutiskirje 6/2023

Lentokeskuksessa aika kuluu varsin kirjaimellisesti kuin siivillä, ja toukokuu vilahti ohi hyvällä keskinopeudella. Kevätkurssi on sujunut hyvin Sakari Pyörteen oivallisen opetuksen tahdissa, ja yksinlentoja on suoritettu, erinomaista! Säät suosivat kohtalaisen hyvin myös kauden avauskisan pilotteja, ja Räyskälä Open kirjasi arkistoihinsa viisi lentopäivää kahdeksasta mahdollisesta. Korkeimman sijan Open-luokassa saavutti parivaljakko Tapio Tourula – Nuutti Kankare, ja kerholuokassa niukahkolla piste-erolla korkeimmalle korokkeelle nousi Mikko Ylihärsilä. Onnittelut!

Vakiohinaaja Tim Cooke
Hinaustiimimme odotettu australialaisvahvistus Tim Cooke aloitti kesän urakan 31.5., ja muutaman vuoden tauon jälkeen istui DW hyvin näppiin saman tien. Toivotamme tervetulleeksi myös rouva Laurel Cooken, joka mm. toimii kisan aikana toimistotiimissä. Welcome Tim and Laurel!

Briefingit
Sunnuntaina 4.6. klo 9.30 pidetään briefing ravintolan takasalissa, ja tällä menettelyllä jatketaan 9.6. asti, kisojen ajan 10.-17.6. briefingit tapahtuvat I-hallissa kisamuotoisina. Kisan jälkeen perinteinen aamubriefing päivittäin klo 9.30 ravintolan takasalissa.

Ajotoimintaa 4.6.
Sunnuntaina 4.6. ajetaan perinteistä Porsche slalomia siten, että kiitotie 26/08 on suljettu, ja lentotoiminta tapahtuu käyttäen kiitotietä 30/12. Lukekaa notam. Autot kulkevat alueelleen Tauluntietä pitkin. Käytössä oleva kiitotie ja menettelyt käydään läpi briefingissä. Myös ajoharjoitteluradalla on pienimuotoista ajotoimintaa, mikä ei aiheuta lentotoiminnalle erityisiä asioita; ryhmä kulkee johdetusti radalle ja sieltä pois.

Lennätykset 4.6.
Sunnuntaina lennetään esittelylentoja säätiön molemmilla kaksikoilla klo 11–16, ja tähän on varattu kaluston ja lentäjien lisäksi avustaja, vaan toinenkin käsipari olisi hyvä olla, joten apulaiseksi voi ilmoittautua briefingissä.

SM/Räyskälä Masters
Kesän isoon koitokseen on tulossa 42 konekuntaa, joista ensimmäiset saapuvat jo sunnuntaina 4.6. Kisaviikolla tiedossa on erittäin vilkasta lentotoimintaa, mutta myös alkavalla viikolla taivaalla on tavallista arkiviikkoa runsaammin siipiä. Muun lentotoiminnan menettelyistä kisan aikana on tulossa oma tiedote, johon koostetaan ohjeet ja tarpeelliset yhteystiedot sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Kilpailutoimistona toimii tällä kertaa infokoppi, ravintolarakennuksen toimisto on pistelaskukeskus.

Pikku luokka
Motellimajoitukseen on alkavalla viikolla saapumassa kisailijoita, joilla on tarvetta pikku luokan keittiölle. Tilat ovat varsin rajalliset, joten välttäkäämme kodinomaista levittäytymistä eväiden ja muun tarpeiston osalta, jotta vieraiden viihtyvyys siltä osin pysyy hyvänä.

Vierailevat vaunut ja asuntoautot
Alueelle saavuttaessa on hyvä ilmoittaa tulostansa myös siinä tapauksessa, että vaunu tai asuntoauto jää pelkästään seisontaan ilman siihen majoittumista esimerkiksi odottelemaan kisan tai kurssin alkua. Tässä tarkoituksessa seisonta on maksutonta. Tällaisen ilmoituksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen office@rayskala.fi tai puhelimitse 0400921260, ja viestissä pyydän mainitsemaan rekisterinumeron.

Suvivirren lisäksi ilmassa väreilee hienon lentokesän virkeä sävel, sitä vaalikaamme!

Kesäterveisin,
Anu

Scroll to Top