1.9.2022 Uutiskirje 21/2022

Syksy alkoi aika konkreettisesti, kun noin kolmenkymmenen asteen lämpötiloista tultiin vauhdilla alas varsin viileisiin lukemiin. Elokuun viimeinen viikonloppu oli vilkas, Räyskälän taivaalla nähtiin taidokasta lentoa moottorilla ja ilman, myös Räyskälässä toimineet laskuvarjohyppääjät olivat koolla isolla joukolla. Ilmailukeskuksen toimintaa ja koulutustarjontaa esiteltiin Lopen koulukeskuksessa harrastemessuilla, jossa kävijät pääsivät tutustumaan purjekoneeseen ihan konkreettisesti. Väkeä oli mukavasti liikkeellä, ja messupäivä meni hyvin, kiitos Timo ja Mauri!

Hinausasiaa
Lentotoiminta alkaa asettua viikonloppuvaihteelle, ja sitä myöten hinauksia on saatavilla rajoitetummin. Arkipäivisin taivaalle haluavan kannattaa tilanne varmistaa soittamalla 0400921260, viikolla 36 hinauksia on saatavilla näillä näkymin keskiviikosta loppuviikkoon.

Riverside Cruisers
Kentällä on ajotoimintaa parilähdöin lauantaina 3.9. käyttäen pääkiitotietä 30/12 n 9.30 alkaen 76 autokunnan voimin. Ajotoiminta päättyy n klo 16, ja kiitotie on jälleen ilmailukäytössä klo 19. Ajanottolaitteistoa rakennetaan ja testataan jo perjantaina 2.9. klo 18 alkaen, joten kiitotie on notamilla ja merkinantolaittein suljettu 2.9. klo 18 – 3.9. klo 19.

Ravintola Huhkajalampi
Lauantaina 3.9. aamupalalle pääsee hieman tavallista aikaisemmin, ravintola avaa ovensa nälkäisille jo klo 8.30, ja lounaalla onkin sitten tarjolla hyvää herkkua eli tortillapuffet.

Kylältä kuultua
Räyskälän kyläkauppa palvelee vielä syyskuun loppuun saakka, joten käyttäkäämme palveluita ahkeraan, se osaltaan varmistaa palvelun toimivan myös ensi kesänä.

Lentohommien välissä ehtii muutakin; kanttarelleja on nyt metsässä huomattavat määrät, joten hyvän perään kannattaa nyt kirmata!

Kuulaita syyspäiviä toivoen,
Anu

Scroll to Top