7.9.2022 Uutiskirje 22/2022

Maaliinlaskun SM-kisa lennettiin Rautavaaralla, ja tästä perinteisestä syyskesän arvokilpailusta tuli tuomisina jaloa metallia; team NIL Juniors (Timo Pankka, Hannu Niemi ja Kimmo Pulkki) osoitti upeaa sarkalaskuosaamista, ja tuloksena joukkuekisan voitto. Hopean arvoisesti laskeutui team RAC (Riku Rissanen, Marko Terävä ja Mika Mutru), ja henkilökohtaisen kisan voittoon taidolla ja auringontarkalla tähtäämisellä tuttu mies, kesälyhtymme Timo Pankka. Räyskälään siis mojova potti, lämpimät onnittelut!

Ajotoimintaa ja hinausasioita
Perjantaina 9.9. ajetaan yhdellä autolla ja mahdollisesti yhdellä moottoripyörällä pienimuotoisesti lähtöjä klo 16-18 välisenä aikana noin tunnin verran lentotoiminnan sallimalla rullaustiellä. Lauantaina 10.9. kentällä ajetaan rr-ajoa klo 9-10, ja kenttä on kokonaan suljettu lentoliikenteeltä. Koneiden siirrot tehdään klo 10 jälkeen. Hinauksia on saatavilla lauantaina ja sunnuntaina, ja tällä viikolla myös loppuviikon arkipäivinä. Hinauspalvelua tarjolla myös 17.-18.9. ja 24.9. Arkipäivien osalta kannattaa tilanne tarkistaa; soitto tai viesti numeroon 0400921260.

Sauna-asiaa
Lauantaina 10.9. saunotaan hieman poikkeavin järjestelyin: iso sauna naiset klo 17-19, klo 19 alkaen yksityisvaraus. Pikkusaunalla normivuorot, miehet klo 18-20, naiset klo 20-22.

Sähkömittarilukemat
Vaunujen sähkömittarilukemia odotetaan jälleen toimiston sähköpostiin office@rayskala.fi tai paperille kirjoitetussa muodossa toimistolle lokakuun 15. päivään mennessä. Tässä kohtaa kannattaa olla reipas ja pysyä määräajan puitteissa, arviolaskutus on se huonompi vaihtoehto.

Ravintola Huhkajalampi
Ravintola palvelee tämän viikon vielä myös arkisin, vaan ei enää ensi viikolla. Sunnuntaina 11.9. on ovet auki klo 9-16, jonka jälkeen avoinna seuraavan kerran lauantaina 17.9. klo 9-18 ja sunnuntaina 18.9. klo 9-16. Päättäjäisviikonloppuna ravintola palvelee lauantaina 24.9. klo 9-02, illan juhlallisuudet alkavat ruokailulla klo 18, johon osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan Huhkajalammen henkilökunnalle, jotta pitopöytä osataan rakentaa riittävään muonavahvuuteen. Sunnuntaina 25.9. patikoidaan Poronpolulla ja ravintola avoinna klo 9-17 viimeistä kertaa tänä syksynä.

Viikonlopuksi on ennustettu poutaista syyskeliä, joten lentämään kannattaa vielä pyrkiä tai vaihtoehtona vaikkapa reipas patikkaretki. Mukavaa tekemistä on Räyskälässä helppo keksiä!

Syysterveisin,
Anu

Scroll to Top