16.11.2023 Uutiskirje 16/2023

Marraskuuta on menty jo yli puolivälin, ja pieni pakkanen kuroo jääpeitettä Vääriän päälle toistamiseen; lokakuun lämpöaalto sulatti pois ensilumen ja ensijään. Toiminta kentällä alkaa lähestyä hiljaisuuden tilaa, vaan nähtiinpä sateisena perjantaina vielä vauhdikasta menoa, kun team Teknavi kävi testaamassa Kia EV9:ä. Näytti olevan rivakka peli, ja tämän voi itse todeta katsomalla jakson, joka nähdään mtv3-kanavalla sunnuntaina 19.11 klo 22.35. Siellä saattaa tuttu maisema vilahtaa.

Sauna-asiaa
Marraskuu on pikkujoulujen aikaa, ja niin on Räyskälässäkin. Takkahuone, apukeittiö ja sauna on varattu Nuorisoilmailijoiden pikkujouluttajille lauantaina 18.11. seuraavasti:

Takkahuone ja keittiö klo 15-22
Sauna klo 18-22

Lauantain normaalivuorot jäävät varauksen vuoksi pois, mutta jos päiväsauna kiinnostaa, niin semmoista voi tiedustella numerosta 0400921260.

Motellin talvikausi
Ennen joulukauden ostosrynnäköintiä voi tulla Räyskälään viettämään vaikkapa hiljaisuuden retriittiä tai laadukkaan häiriöttömiä etätyöpäiviä, ja tähän kannustaa talvikauden majoitustarjous. Kahden yön viipymä on paketoitu edulliseen 99 € (sis. alv) muotoon, ja tämä tarjous koskee kaikkia huonekokoja. Viikonlopun viettäjille myös saunavuorot tarjolla, viikolla keskiviikon vuoro palvelee majoittujia ja avantosaunojia.

Sähkölukemat
Toimiston terveisinä muistutus vaunujen sähkölukemista, joten vielä puuttuvia ilmoituksia toivotaan rivakkaan tahtiin tuttuun postiin office@rayskala.fi

MobilePay
Räyskälässä pääsee rahoistaan entistä modernimmalla tavalla, kun maksamisen mahdollisuudet ovat laajentuneet; kaikki Räyskälän ilmailukeskuksen tuotteet ja palvelut voi nyt maksaa MobilePaylla, tunnus on 92773. Erillisiä tuotteita ei ole muodostettu, maksun tietokenttään voi kuvailla hankinnan kohteen.

Takka-asiaa
Talvikaudella takan savupelti pidetään kiinni energian säästämiseksi. Takan käyttäjän muistettavaksi jää avata pelti takan vasemmalla sivustalla olevasta vivusta kääntäen, takkaimuria unohtamatta.

Alakerran huoltotila
Talvikauden huoltotoiminta on jo meneillään, kun ensikesän pelivälineitä kiillotellaan käyttökuntoon. Huoltotilan varaukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen office@rayskala.fi ja myös varausten peruutukset tähän samaan osoitteeseen. Lisätietoja numerosta 0400921260

Leirinnän talvinen äänimaisema
Talvikaudellakin kannattaa toisinaan piipahtaa tervehtimässä talvehtivaa kesäkotia, ja samalla katsastaa mahdollisen palovaroittimen patterit. Hiipuvien patterien piippailu alkaa perinteisesti siinä joulu-tammikuun tienoilla.

Lentokausi on taputeltu, kalustoa huolletaan ja joulua jo mietitään, vaan marraskuun harmaus eri sävyissään on kaunista, ja se kannattaa tulla toteamaan tänne Räyskälään!

Terveisin,
Anu

Scroll to Top