5.10.2023 Uutiskirje 15/2023

Alkaneen lokakuun myötä kelit ovat kylmentyneet, ja yölämpötilat alkavat hakeutua nollan ympärille; kenttä- ja leirivedet on suljettu. Ravintolarakennuksen pannuhuoneessa on vesipiste, jos vielä esiintyy tarvetta tiskata isoja laitteita ulkosalla.

Metsätöitä
Lentolaakson päässä Liitolehdon alueella tehdään pienpuuston poistoa tulevana perjantaina, ja rangat pinotaan nippuihin lauantaina. Työn suorittajat kulkevat kohteeseen Tauluntien kautta, joten kentälle ei tästä savotasta aiheudu liikennettä.

Hallien pakkaus
Lauantaina 7.10. täytetään halleja näillä näkymin vesisateen saattelemana, mutta kuivattelemaan pääsee kahvikupillisen äärelle taukotupana toimivaan kisatoimistoon. Vaikka omatoimisuus on yleensä hyvä asia, siihen ei kuitenkaan nyt kakkoshallin täytössä kannusteta; vesikoneet tulevat pääsääntöisesti takimmaisiksi, ja niiden optimaalinen sommittelu purjekonepäätyyn on tetris -tyyppinen tehtävä, johon on laadittu oma suunnitelmansa. Tämän sijoittelun jälkeen alkaa putkiralli, johon toivotaan hyvin väkeä.

Avantosauna
Avantokausi avataan sunnuntaina infotilaisuudella klo 14, jossa tiedollisen annin lisäksi on kahvitarjoilu. Sunnuntaisin sauna on lämmin klo 14.00–19.00, ja keskiviikkoisin klo 17.00–21.00. Avantovuoroilla saunotaan uimapukukoodilla, ja leirinnän väki voi halutessaan hyödyntää myös näitä vuoroja.

Pikkuluokka
Pikkuluokan pieni komero siistitään ja kunnostetaan syksyn aikana, ja komeron ovessa on ollut kehotus korjata talteen sinne mahdollisesti unohtuneet tarvetavarat. Tulevan viikonlopun aikana ryynit ja vissyt ehtii vielä hakea pois ennen tyhjennystä, komerossa olevat vesiastiat ovat säätiön omaisuutta.

Näillä eväillä käännytään kohti myöhäissyksyä, eikä kurjistuva kelikään haittaa yhtään, kun pukeutuminen ja erityisesti jalkinevalinta on harkittu hyvin eli;

Villasukka- ja kumisaapasterveisin,
Anu

Scroll to Top