15.9.2023 Uutiskirje 12/2023

Syyskuun viikonloput ovat täynnä tapahtumia, joista meneillään oleva metsästyskoirien jälki SM näkyy ja kuuluu motellilla, ja sen ympärillä. Koemaastot sijaitsevat sen verran kaukana ilmailukeskuksesta, että saunapolulla ei jäljestäviin nenäkoiriin törmää, korkeintaan kävelevät iltalenkillä. Sauna-aikoihin tulee syksyiseen tapaan muutoksia, pikkusaunaa ei enää ensi viikolla arkisin lämmitetä, ja lentokauden päättäjäisten jälkeen otetaan käyttöön talviajan vuorot.

Lentotoimintaa
Säätiön koulu- ja hinauskoneiden vakuutuskausi päättyy 30.9., joten lauantaina ehtii vielä sään salliessa ilmaan pooni kyydillä tai voi käydä ruskaa ihailemassa ASKista käsin. OH-546 puretaan jo päättäjäisviikonloppuna, joten käyttöön jää OH-817. Polyteknikkojen OH-TOW on vakuutettuna lentotoimintaa varten ympäri vuoden, joten jos lokakuu yllättää purjelentokeleillä, niin hinauksia on tarjolla.

Ravintola Huhkajalampi
Ravintola palvelee kuluvana viikonloppuna supistetulla listalla mutta laajennetuin aukioloin pe klo 21 saakka, la klo 7-18 ja su klo 7-16.

Sauna-aikoja
Iso sauna on tämän viikonlopun lämmin myös päivisin; la klo 12–18 ja su klo 12-16 tunnin vuoroin, naiset aloittavat. Näitä vuoroja voi myös leirinnän väki halutessaan hyödyntää. Ison saunan miestenvuoro päättyy klo 22, ja käynnissä olevaan tapahtumaan liittyen muitakin makkaranpaistajia on mahdollisesti takkatulen äärelle tulossa. Alkavalla viikolla pikku saunaa ei enää lämmitetä, vuorot ovat nähtävillä  www.rayskala.fi -sivun saunaosiossa. Lentokauden päättäjäiset pidetään la 23.9., ja tämän vuoksi saunavuoroja on aikaistettu tunnilla; naiset aloittavat isolla saunalla klo 17 ja miehet samaan tahtiin pikkusaunalla. Päättäjäisten jälkeen siirrytään saunomisen osalta talviaikaan, pikku sauna menee talviunille ja ison saunan vuorot aikaistuvat tunnilla; naiset aloittavat klo 17. Saunapäiviä ovat 5.10. saakka keskiviikko, perjantai ja lauantai. Avantokausi alkaa sunnuntaina 8.10., ja uimapukukoodatut vuorot ovat entiseen malliin keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Lentokauden päättäjäiset
Yleisön pyynnöstä ja käytännön syistä lentokauden päätösjuhla la 23.9. pidetään aiemmasta tiedotuksesta poiketen ravintola Huhkajalammen tiloissa. Aikataulu säilyy samana, verkkosivun ilmoitus päivitetään.

Sähkömittarien luku
Syksyn asioita tämäkin; sähkömittarin lukemia sopii ilmoitella toimiston osoitteeseen office@rayskala.fi. Vaunua vaihtavat ja vaihtaneet muistavat kertoa vanhan vaunun päätöslukeman lisäksi myös uuden vaunun aloitusnumerot.

Syksyn väriloistoa odotellessa sienikoria voi täyttää todellisella lähiruualla; herkkutatteja puskee pintaan joka polulla!

Syysterveisin,

Anu

Scroll to Top