Räyskälän Ilmailukeskuksen vaunualue

Räyskälän Ilmailukeskuksen vaunualue on tarkoitettu ilmailijoille sekä alueen tapahtumiin osallistuville.

Vaunualueella voi majoittua joko teltassa tai asuntovaunussa, sähköä on saatavilla myös asuntovaunun lämmitykseen.

Alueen palveluhin kuuluu mm. wifi motellin läheisyydessä, lasten leikkipaikka, vesipisteitä, yhteiskäytössä oleva keittiö ja jääkaappeja motellin aulassa, pyykinpesukoneet, nuotiopaikat ja paljon muuta.

Saunat

Vääräjärven rannassa on kaksi saunaa; Iso Sauna ja Pikkusauna, molemmissa on omat vuorot naisille ja miehille. 

WC-tilat ja suihkut

WC- ja suihkutilat naisille ja miehille löytyvät Ison Saunan päädystä.

Pyykinpesukoneet ja astioiden pesu

Ison Saunan leirikeittiössä on kaksi pyykinpesukonetta. Leirikeittiö sijaitsee Ison Saunan sisäänkäynnin oikealla puolella. Tiskipaikat ovat myös Isolla Saunalla ulkona ja leirikeittiössä. Myös motellin Pikkuluokassa ja sen yhteydessä olevassa keittiössä eli ns. ”Snadissa” on tiskien pesumahdollisuus.

Kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka on Leirikeittiötä vastapäätä, Ison Saunan sisäänkäynnin vasemmalla puolella.

Rannat

Kentän läheltä löytyy useita uimapaikkoja. Helpoin ranta pienille uimareille lienee Iso Saunan ranta, jossa pääsee myös Ison Saunan suihkuun lämmittelemään. Kentän päädystä löytyy Särkijärvi ja pienen kävelymatkan päästä kirkasvetinen Melkutin. Kysy reittineuvoja niin löydät perille!

Metsään vaeltamaan, retkeilyreitit

Räyskälän ympäristössä voit harrastaa melontaa, kalastusta ja sukellusta, lukuisat luontopolut tarjoavat kaikille jotakin. Tarjolla on myös hyvät sienimaastot, parhaat apajat ovat kuulemma ”kaupan takana”.

Ravintola-kahvila 

Kentällä sijaitsevasta ravintola-kahvilasta löytyy vaihtoehtoja isompaan ja pienempään nälkään, terassilla voit nauttia auringonlaskusta ja vaikkapa huurteisesta juomasta.

Ruoanlaittomahdollisuudet

Motellin siivessä sijaitsevassa Pikkuluokan yhteiskeittiössä on liesi ja uuni, sekä joitakin ruoanlaittovälineitä yhteiseen käyttöön. Saunan leirikeittiössä on myös liesi ja uuni, huom. liesi on induktioliesi ja tarvitset omat ruoanlaittovälineet.

Huom! Käytön jälkeen käytetyt astiat tulee pestä ja huolehtia paikan siisteydestä. Yleiseen käyttöön varattuja jääkaappeja löytyy lisäksi motellin aulasta.

Vesipisteet

Juotavaksi tarkoitettua vettä saat vesipisteistä. Yksi sijaitsee Ison Saunan sisäänkäynnin vaemmalla puolella, toinen leirialueen ”päätien” vieressä. Lisäksi useita vesipisteitä on vaunualueella. Huomaa! Lähellä kasvimaata on yksi hana johon vesi tulee järvestä. Myös halliaukiolla ja kentällä olevat vesipisteet on tarkoitettu koneiden pesuun ja tankkaukseen, ja niihin vesi tulee järvestä, joten se ei sovellu juotavaksi. 

Ruokakaupat jne.

Räyskälän kyläkauppa palvelee kesäisin päivittäin. Sieltä löydät perusruokatarpeet ja herkut helposti, sekä pienet työkalut ja muut nippelit kuten perinteiseen kyläkaupan tapaan kuuluukin.

Lopella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä on lähin ”äsmarket” sekä tietysti Alko. Myös lähin pankkiautomaatti, huoltoasema ja posti löytyvät Lopelta.

Hieman pidemmän matkan päässä (35-45 min.) löytyy shoppailumahdollisuuksia ja nähtävyyksiä hieman vaativampaankin makuun joko Forssasta, Riihimäeltä tai Hämeenlinnasta.

Tervetuloa Räyskälään, ihan koko perhe!

Infokartat

Scroll to Top