Welcome to Räyskälä Masters 2023

The traditional Räyskälä Masters gliding competition will be organized from 10th to 17th June 2023. We will compete in Club, Racing and Open classes. Finnish gliding nationals will be flown same time in the Open and Racing classes.

Entry form/Ilmoittautumislomake

This website has information regarding the competition. A lot of information of Räyskälä airfiled and its facilities can be found from Local info at rayskala.fi

Purjelennon SM-kilpailut 2023

Tervetuloa yhdistettyihin Räyskälä Masters ja purjelennon suomenmestaruuskilpailuihin Räyskälään 10.-17.6.2023

Suomenmestaruuskilpailut lennetään avoimessa ja racing-luokassa ja niissä noudatetaan Suomen ilmailuliiton purjelentotoimikunnan (PT) julkaisemia voimassa olevia purjelennon suomenmestaruuskilpailujen sääntöjä ja Suomen Ilmailuliiton yleisiä SM-kilpailusääntöjä.

Masterseissa kilpaillaan avoimen ja racing-luokan lisäksi kerholuokassa.

Kilpailujen järjestelyistä vastaa Räyskälä-Säätiö.

Competition director/Kilpailunjohtaja
Esko Lehtonen
+358 400 481 675
esko.lehtonen@rayskala.fi

Räyskälä-Säätiö
Anu Vahteristo
+358 400 921 260
anu.vahteristo@rayskala.fi

GDPR

Huomioi seuraavat tietosuojaan liittyvät asiat Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan.
Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.