Räyskälä-Säätiön hallituksen tiedote 25.5.2020

Hallituksen tiedote 25.5.2020

Toiminnanjohtaja Mari Heikkilä jää vapaalle toistaiseksi 26.5.2020 alkaen ja tämän johdosta hallitus on päättänyt seuraavista tilapäisjärjestelyistä:

Hallituksen puheenjohtaja Esko Lehtonen johtaa operatiivista toimintaa ja henkilökuntaa toimien samalla lentopaikan päällikkönä.
Eskon tavoittaa numerosta 040 6723 243.

Ken Eklöf toimii lyhtynä hoitaen hinaajien koordinoinnin, aamubriefingit, lentotoiminnan varmistamisen ja siihen liittyvät järjestelyt kuten lennätykset, tutustumislennot, 2-paikkaiskoordinointi ja infot.
Kenin tavoittaa numerosta 0400 921 260 (Mari Heikkilän numero)

Jukka Munde ottaa kokonaisvastuun säätiön koulutusasioista.

Näillä järjestelyillä pyrimme saamaan toiminnan pyörimään mahdollisimman totutusti ja normaalisti. Ymmärrettävästi joitakin asioita saattaa jäädä huomioimatta, mutta luotamme lujasti siihen, että kentältä tulee niistä palautetta.

terveisin

Räyskälä-Säätiön hallitus
Esko Lehtonen
hallituksen puheenjohtaja

 

Marin terveiset:

Olemme hallituksen kanssa aidosti hyvässä hengessä ja yhteistyössä sopineet, että jään vapaalle toistaiseksi. Laajaa tehtäväkenttääni hoidetaan erilaisin väliaikaisjärjestelyin. Talkoolaisia ja apukäsiä tarvitaan nyt kuten aikaisemminkin, joten ilmoita halukkuutesi ja erityisosaamisesi/kiinnostuksen kohteesi toimiston Marille. Säätiön juoksevissa asioissa kannattaa olla nyt alkuun yhteydessä office@rayskala.fi-osoitteen ja tutun puhelinnumeron 0400-921260 kautta. Toivon teille kaikille koronoista huolimatta antoisaa ilmailukesää ja pehmoisia löylyjä Räyskälän saunoilla. Tarkistakaa puhelimenne muistiot, sillä monella on minun siviilinumeroni Säätiön työnumeron kohdalla 😊

Ilmaillaan ihmiset-Mari-

Räyskälä-Säätiön hallituksen tiedote 25.5.2020