3.9.2020 Uutiskirje 9/2020

Terveiset Räyskälästä.

Syksy pukkaa vääjäämättömästi päälle ja hyvät purjelentosäät alkavat olla harvassa. Vakituisen hinaajamme Olegin pesti päättyi elokuun lopussa, kiitos Olegille hyvistä hinauksista, joita hänelle kertyi muutamaa vetoa vaille 1600 kappaletta.
Syyskuun ajan hinaajia on paikalla viikonloppuisin, arkipäivien osalta hinausmahdollisuuksista pyritään ilmoittamaan Briefing-ryhmässä.

Tulevana viikonloppuna lennetään Räyskälässä purjelennon SM-maaliinlaskukisat. Varsinainen kilpailupäivä on lauantai 5.9. sunnuntain ollessa varapäivä. Kilpailuun on ilmoittautunut 32 pilottia. Kilpailunjohtajana toimii Riku Rissanen. Kisojen aikana myös normaali lentotoiminta on mahdollista, asiasta tarkemmin kisapäivän aamun briefingissä, joka pidetään ykköshallin edessä klo 10, mikäli on lentosäätä.

Tämän vuoden osalta joudumme valitettavasti jättämään lentokauden päätösjuhlat väliin. Syyn varmaan kaikki tietävät. Yritetään ensi vuonna uudelleen, toivottavasti olosuhteet ovat silloin suosiollisemmat kaikille tuleville tilaisuuksillemme.

Ravintola Huhkajalampi palvelee syyskuussa päivittäin 13.9. saakka. Siitä eteenpäin ravintolan aukiolosta löytyy tietoa Räyskälän kotisivuilta.

Ison saunan peruskorjauksen valmistelevat työt ovat jo osittain alkaneet ja näkyvämpi työvaihe alkaa viikolla 39 kun rakennus huputetaan. Sauna on vielä käytössä 26.9 jonka jälkeen varsinainen peruskorjaustyö alkaa. Pikkusaunan käyttöä jatketaan niin pitkään kuin lämpötilat sen sallivat.

Ilmailuterveisin
Esko