Jannen Kisat | SM-kilpailut | GP-kisat

24.9.2018 Uutiskirje 9/2018

Syksyinen tervehdys Räyskälästä

Syyskuu vaihtuu pian lokakuuksi ja parin talvikuukauden jälkeen ollaan jälleen keväässä ja uudessa lentokaudessa! Talvikaudelle on suunniteltu muutamia teknisen puolen koulutuksia, joista pääsen kertomaan tarkemmin parin viikon sisällä. Nautitaan nyt ensin lentokauden päättäjäisistä ja Poronpolun vaelluksesta. Syksyn myötä Räyskälän taivaalla on nähty kaksi odotettua konetta: Kovalla työllä korjatut paluumuuttaja Suhinu ja Räyskälän Ilmailukerhon ultra ”Iisakki”. Hyviä lentoja molemmille!

Syysaikaan siirtyminen
Ravintola Huhkajalampi pitää ovet auki vielä tulevan viikonlopun 29.-30.9. ja sulkeutuu sitten talven ajaksi. Lämmin kiitos menneestä kaudesta Ravintolan porukalle!

Saunapäivät ovat viikosta 40 lähtien ke (vain iso sauna), pe, la ja su. Pikkusauna menee talviunille lentokauden päättäjäisviikonlopun jälkeen. Avantouinnit starttaavat su 7.10.
Sauna-ajat:
Iso sauna (ke, pe, la ja su) naiset klo 17-19, miehet klo 19-21
Pikkusauna (pe, la ja su) miehet klo 17-19, naiset klo 19-21
(30.9. saakka)

Leirinnän sähköt

Leirinnän sähkömittarilukemansa voi ilmoittaa osoitteeseen office@rayskala.fi. Tästä toimenpiteestä seuraa kiitoksena laskupostia Säätiöltä. Mittarilukemat tulee ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä. Arviolaskutus käynnistyy sitten joulukuun aikana, mikäli lukemaa ei ole ilmoitettu..

Talvisäilytyskausi

Hallien talvipakkaaminen käynnistyy viikonloppuna 6.-7.10. ainakin moottorikoneiden osalta. Putket, jotka halutaan II-halliin talvisäilytykseen tulee siirtää II-hallin pitkälle seinustalle tai ainakin ilmoittaa minulle, jos ei itse pääse/ehdi putkeaan siirtelemään. III-hallin pakkaaminen tehdään II-hallin jälkeen.

III-hallissa on vielä varaamatonta tilaa vaikka kuinka. Halliin mahtuu hyvin veneitä, vaunuja, asuntoautoja ja autoja. Ota yhteyttä!

-mari-

Close Menu