3.7.2022 Uutiskirje 15/2022

Juhannusta vietettiin perinteestä poiketen kesäisen helteisessä säässä, ja leiriläiset pääsivät kohteisiin sateita väistelemättä. Hyvinkäällä on mennyt hyvin: Martta Kangasniemi viimeisteli Hopea C -suorituksen reittinä EFHV-Porras. Hyvä Martta, lämpimät onnittelut!

Oripäässä tuli ryppyjä; OH-PDW moottorihäiriö hinauksen alkuvaiheessa poiki tilanteen, jossa syntyi korjattavaa, pääasiana ehjäksi jääneet pilotit. Hinauksessa ollut kone on jo matkalla pajalle, DW:n kuntoutumisesta tiedotetaan erikseen, rivissä on OH-PEW ja OH-TOW

Suviseurat purku
Suviseurat 2022 -tapahtuma on jo kurvannut pitkälle finaalille, ja tapahtuman päätös on maanantaina 4.7. n klo 15, jonka jälkeen rakenteiden purku alkaa klo 16. Kenttä ja hallit vapautuvat ilmailukäyttöön 6.7. klo 24.00, vaan toiminta-aikamme puitteissa ilmailu alkaa 7.7. klo 7. Purkuaikana kenttäalueella liikkuu runsaasti raskasta kalustoa, mönkkäreitä ja muuta liikennettä, joten alueella liikkumista välttäkäämme. Alueella on työturvasyistä kulunvalvontaa 6.7. saakka, annetaan työrauha talkoolaisille. Pientavaran pakkaamista tehdään loppuviikkoon saakka, ja tässäkin sopu antaa sijaa, pattitilanteessa auttava puhelin 0400921260.

Kentän loppukatselmus
Kenttäalueelle on tehty kaivanteita, joiden asiallinen paikkaus varsinkin laskualueiden osalta on ensiarvoisen tärkeää. Katselmus tehdään 6.7. sovitulla henkilökokoonpanolla laajasti ja perusteellisesti, mutta ns. virka-apu on tervetullutta nyt kaikilta kentän käyttäjiltä: jos havaitset montun, epätasaisuuden, muun haitan, niin soita viipymättä nroon 0400921260.

Ravintola Huhkajalampi
Tauon jälkeen ravintola Huhkajalampi avaa ovensa keskiviikkona 6.7. klo 8.00. Tarjolla on perinteinen aamiaispuffet, joten valmiin pöydän ääreen pääsee heti.

Jannen Kisat
Perinteikkäät Jannen Kisat lennetään 16.-23.7.2022 säässä kuin säässä, ilmoittaudu mukaan 14.7. mennessä. Kisagridille pääsee myös jälki-ilmoittautuneena, mutta hieman korotetulla maksulla, katso tiedot Jannen Kisat -välilehdeltä.

Ilmailupäivä 14.8.
Jo perinteeksi käynyt Ilmailupäivä järjestetään sunnuntaina 14.8., ja vetonaulana jälleen DC-3, Wanha Rouva OH-LCH. Koronapandemia on hellittänyt, ja ohjelmassa pyritään palaamaan entiseen. Laittakaa päivämäärä kalenteriin, talkoosoppa lämpenee totuttuun malliin ja rekrytointi alkaa lähipäivinä; kannattaa vastata puhelimeen.

Varsin lämpimin terveisin,
Anu

Scroll to Top