28.9.2023 Uutiskirje 14/2023

Lentokauden päättäjäisiä vietettiin ajankohtaan nähden lämpimässä syysillassa; yhteiseen juhlaan kokoontui iso ja iloinen joukko, jonka voimin saatiin kookas sikakin syötyä. Lämpimät kiitokset somistusryhmälle, valoin ja pöytäkoristein lentokonehallista sukeutui oiva juhlatila! Hot Flyers soitti erinomaista rytmimusiikkia juhlakansan iloksi, ja ykköshallin asvaltilla nähtiin taivutuksia suorastaan Tanssii Tähtien Kanssa -tyyliin.

Vilkas syksy jatkuu; vetokoiraharrastajat saapuvat tänään leirille, joka kestää sunnuntaille saakka. Alma -ryhmällä on käytössään koko motelli, myös pikku luokka, ja sauna-aikoja on muokattu sopivaan muotoon. Vetokoiratoiminta käyttää kentän ympäri kulkevia pelastusteitä, ja tarpeen niin vaatiessa paikalla on keltaliivihenkilöitä ohjaamassa tilannetta. Vetokoirien yhteislenkit ovat perjantaina n. klo 11 ja 17, lauantaina klo 10.30 ja 17.30 ja sunnuntaina klo 10. Ilmailuväen yhteyshenkilönä toimii Mäkisen Wellu 0503759537.

Saunavuorot 28.9.-30.9.
Iso sauna
klo 17-18.30 Naiset
klo 18.30-20 Miehet
klo 20-22 Alma ry

Pikku sauna
klo 17-18.30 Miehet
klo 18.30-20 Naiset
klo 20-22 Alma ry

Ajotoimintaa
Lentotoiminnan sallimalla rullaustiellä tehdään lauantaina 30.9. klo 9–17 välisenä aikana jarrutuskokeita n. kymmenellä moottoripyörällä, ja tämä toiminta vaatii toteutuakseen kuivaa asvalttia, sadesäällä jää jarruttelut vähiin.

Hinaustoiminta
Säätiön kaluston lentovakuutukset päättyvät 30.9., ja tuolloin on vielä hinauksia saatavilla, mikäli joku keikka on jäänyt lentämättä. Vinkkinä mainittakoon, että Polyteknikkojen OH-TOW on lentovakuutettuna koko vuoden, mikäli tarvetta myöhäissyksyn lentotoimintaan ilmenee.

Hallien pakkaus la 7.10.
Tähänkin tiedonantoon vielä muistutus tulevasta talkoosta; lauantaina 7.10. n klo 9 alkaen pakataan kalustoa talviteloille, ja mukaan voi liittyä myöhemminkin, aamuvirkut aloittavat aiemmin. Viime vuonna hyväksi havaitun menettelyn mukaan kisatoimisto toimii taukotupana, talkooväelle on tarjolla kahvia, pullaa ja leipäpuolta. Kisatoimistossa on jääkaappi ja mikro käytössä omien eväiden säilytystä ja valmistusta varten.

Kenttä- ja leirintävedet
Pian päättyvä syyskuu on ollut harvinaisen lämmin, eikä vesiasioita ole tähän mennessä tarvinut pohdiskella. Lokakuussa lienee tulossa jo muutos, ja niinkuin aina; vesien osalta varovaisuus kannattaa, ja jäätymistä ei jäädä odottelemaan. Kun yölämpötilat alkavat notkahdella nollan tuntumaan, vedet suljetaan.

Ruskaretkeilyä ja sienestystä, niistä on hieno syksy tehty. Ja molempiin löytyy oiva mahdollisuus täältä Räyskälästä!

Terveisin,
Anu

Scroll to Top