28.3.2023 Uutiskirje 3/2023

Maaliskuun alun pälvet ovat peittyneet paksun lumikerroksen alle, ja takatalvinen tilanne näyttää lähes viime kevään toisinnolta traktorin pientä laittoa myöten. Talvi pitää vielä hetken otteessaan ja sen verran topakasti, että se aiheuttaa muutoksia aiemmin mietittyihin aikatauluihin.

Hallien tyhjennys
Huhtikuun ensimmäiselle päivälle suunniteltu hallien tyhjennys siirtyy sään sanelemana viikolla, eli siihen touhuun ryhdytään lauantaina 8.4. klo 10. Pientä liikekannalle panoa on tiedossa myös tulevalle lauantaille; suunnitelmissa on kasata OH-817 jo pääsiäistä odottamaan, ja mestarina tässä lauantain rypistyksessä toimii Riku Rissanen. Tämä vaatii lumen siirtelyä, jotta III-hallista ulosotettavat putket ja mahdolliset muut laitteet saadaan sijoitettua muualle kuin umpihankeen. Säätiön lumentorjuntakalusto on erittäin työllistetty tällä hetkellä, joten kovin paljon ylimääräisiä kohteita ei lähipäiville mahdu.

Lentovakuutukset
Talvi vallitsee, vaan toiveikkaana katsotaan pääsiäiseen; säätiön kaluston lentovakuutukset astuvat voimaan 6.4. pois lukien OH-PDW, joka on vielä hetken telakalla.

Ravintola Huhkajalampi
Ravintola avaa kautensa lauantaina 1.4. ja pullakahville pääsee klo 10, isompaan nälkään ruoka-annoksia tarjolla klo 11 alkaen. Viikonlopun aukiolot ovat la klo 10–18, ja su klo 10–16, asiakastilanteen mukaan tarvittaessa pidempäänkin. Seuraavan kerran ravintola avaa ovensa Pitkäperjantaina 7.4. klo 10, noutopöydän ääreen päästään tiistaista 11.4. alkaen sekä aamiaisen, että lounaan merkeissä.

Sauna-asiaa
Avantokausi on päättynyt, ja ison saunan osalta siirrytään 7.4. alkaen jo lentokausimoodiin, eli saunavuorot päivittäin normivuoroin klo 17–19 naiset ja klo 19–21 miehet. Avantokausi oli vilkas, kävijöiden palaute positiivista ja kiittävää; meillä on upeat puitteet tämän mainion virkistysmuodon tarjoamiseen hyvässä yhteistyössä Lopen kunnan kanssa.

Vääriän joutsenet ovat jo saapuneet ja kurkiakin pongattu, joten kyllä se kevät sieltä hetken piileskelyn jälkeen esiin ponnistaa; viimeistelkää siis lentolaitteenne kuntoon, piirtäkää puumerkit huoltodisteisiin ja sitten taivaalle!

Terveisin,
Anu

Scroll to Top