24.11.2020 Uutiskirje 12/2020

Terveisiä Räyskälästä,

Lyhty 2021 – Vietä kesä Räyskälässä ja saa siitä palkkaa

Edellisvuosien tapaan Räyskälä-Säätiö hakee palvelukseensa kesäajaksi lentopuolen yleishenkilöä eli LYHTYÄ. Hakijalta edellytetään hyvää ilmailun yleistuntemusta ja reipasta ilmailumieltä. Voimassa oleva purjelennon opettajan kelpuutus lasketaan eduksi. Toimenkuvaa ja toimiaikaa voidaan jossain määrin räätälöidä. Pääpiirteissään työnkuvaan kuuluu mm.

  • koordinoida lentotoimintaa eri harrasteilmailulajien kesken
  • lentää purjelennon tarkastus-, koulutus- ja tutustumislentoja
  • suunnitella ja toimittaa ilmailukeskuksen aamubriefing
  • hallinnoida Säätiön purjelentokoneiden varauksia ja seurata ko. koneiden käyttöä ja kuntoa
  • koordinoida ilmailukeskuksen tapahtumia ja varauksia yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa

Lisäksi työtehtäviin voi kuulua myös muita, Ilmailukeskuksen päivittäiseen toimintaan liittyviä töitä. Säännöllistä työaikaa ei ole. Lyhdyn koko työrupeama on sopimuksen mukaan 3-4 kuukautta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi office@rayskala.fi 1.3.2021 mennessä. Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla esko.lehtonen@rayskala.fi.

Saunojen tilanne 

Ison saunan remontti etenee suunnitellusti ja aikataulussa on pysytty. Mitään ikäviä yllätyksiä ei ole tullut remontissa vastaan.

Pikkusauna on käytössä Itsenäisyyspäivän aattoon asti, eli lauantai 5.12. on tämän vuoden viimeinen lämmityspäivä. Tämän jälkeen saunomme seuraavan kerran uudessa, hienossa isossa saunassa ensi vuoden puolella. Tarkempi ajankohta käyttöönotolle selviää rakennustöiden etenemisen myötä.

Terveisin
– esko –