22.6.2022 Uutiskirje 14/2022

Leiritoiminta Suviseurojen aikana

Hyvinkää
Pawnee (OH-PEW) lähti tänään Hyvinkäälle perässään OH-817, RAC:n leiri alkaa torstaina 23.6., ja sekaan mahtuu myös muiden kerhojen ilmaan pyrkijät.

Jani Pietilä hinaa PEW:llä 29.6 asti, leirin loppuajalle lautturi vielä hakusessa, Hyvinkään Dimona on myös käytettävissä. Varsinaisia hinauslippuja ei käytetä, vaan näiden asemesta yhteystietolipukkeita, joihin merkitään tiedot laskutusta varten. Säätiö laskuttaa hinaukset leirin päätyttyä. Kentänkäyttömaksu (5 eur / lento) sisältyy hinauslipun hintaan. Konevuokralippuja OH-817 operointia varten sekä yhteystietolipukkeita on paikan päällä saatavilla Riku Rissaselta.

Vintturihinausten ja itselähtevien purjekoneiden kentänkäyttömaksut HYIK laskuttaa em. piloteilta suoraan. Varsinaista leirin vetäjää ei ole, mutta Riku Rissanen on paikalla enimmän aikaa.

Oripää
Oripää Camp lennetään 27.6.–2.7.2022, ja ilmoittautuneita Räyskälän lentäjiä on muutamia. OH-PDW on jo kohteessa, hinaustiimissä operoivat Martti Sucksdorff toimien myös yhteyshenkilönä (p. 0415456050), sekä Markku Väisänen. TLK:n Hinu hinaa pääosin ja OH-PDW täydentää tarjontaa. Kaikki Oripään lennot laskutetaan suoraan piloteilta, joten kaikkien siellä lentävien tulee ilmoittautua laskutusta varten, eli myös heidän, jotka eivät lennä Campissa mukana. Lisätietoja antaa Campin johtaja Filip Ginter p. 044 745 1232. Oripäässäkin on palvelut kohdallaan, mm. ravitsemus, majoitus ja sauna uima-altaineen löytyy, kannattaa katsastaa Oripää Campin kotisivu https://turunlentokerho.fi/oc/

Juhannus
Räyskälässä voi tänä vuonna hiljentyä viettämään rauhallista juhannusta nuotiotulen äärellä, kokkoa ei tänä vuonna polteta. Lähitienoolta löytynee vastaavaa ohjelmaa mm. Vojakkalasta, mikäli kulovaroitus ei tätä perinteistä juhannustoimintaa tärvele.

Lentotoiminta
Torstaina 23.6. ei hinauksia ole enää saatavilla, moottoroiduilla lentolaitteilla voi operoida toiminta-ajan puitteissa klo 7-22, jonka jälkeen kenttä suljetaan lentotoiminnalta kokonaan. Torstaina 7.7. taas lennetään, vaan tälle päivälle ei kovin aikaisia ja suuria suunnitelmia kannattane laatia, Säätiön hinauskalusto palailee kotipesään päivän mittaan.

Kesän korkein hetki on käsillä, Hyvää Juhannusta kaikille!
Anu

Scroll to Top