21.3.2021 Uutiskirje 3/2021

Räyskälän tiedote 3-2021

Kevättä odotellessa

Kenttä on vielä lumen peitossa ja hyväkuntoiset ladut mahdollistavat hiihtourheilun harrastamisen. Lähiajoille ennusteet povaavat kuitenkin lämpeneviä ilmoja joten kiitoteiden asfalttien odotetaan pilkottavan jo ihan lähiaikoina ja pääsemme aloittamaan lentokauden. Säätiön lentokaluston lentovakuutusjaksot alkavat kaikkien koneiden osalta 1.4.

Hallien purku voidaan aloittaa kun lumitilanne ja kentän kunto sallii putkien ”kesäpysäköinnin”. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Saunaremontti lähes valmis

Saunaremontti on edennyt lähes aikataulussaan. Pientä viivettä on aiheuttanut motellilla havaittu vesivuoto, jota remonttiryhmä kävi hoitamassa ja samalla parantamassa motellin ilmanvaihtoa. Saunarakennuksen ulkopuolisia töitä jää vielä odottamaan lämpimämpiä aikoja.

Valitettavasti emme ainakaan maaliskuun aikana pääse nauttimaan uusitusta saunasta koska AVI:n tämänhetkiset määräykset estävät ottamasta saunaosastoa käyttöön. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta, kun saamme lisää tietoa.

Saunarakennuksen WC ja suihkuhuoneet, talvitiskipaikka ja uusi vaunujen WC:n tyhjennyspiste saadaan käyttöön 29.3. lukien.

Ravintola Huhkajalampi

Ravintola palvelee joka päivä ja sieltä voi ostaa noutoannoksia.

Poliisien kurssit ja motelli

Poliisit aloittavat jälleen kevätkauden koulutussession. Kurssit alkavat huhtikuun alussa ja kestävät 4.6. saakka. Motelli on kokonaisuudessaan varattu heille ja motelli pidetään suljettuna 30.3 alkaen eikä motellin iso luokka, WC:t eikä suihkutilat ole muiden käytettävissä. Pikkuluokka on käytössä normaalisti.

Purjelennon kurssit 2021

Ensi kesän purjelentokurssien osalta peruskurssien ja tutustumiskurssien ajankohdat ovat selvillä. Purjelennon peruskursseja (lento-osuus) pidetään kaksi, ensimmäinen kurssi on 14.6.-2.7. ja toinen kurssi on 12.7.-30.7. Purjelennon tutustumiskurssit lennetään viikonloppukursseina, ajankohtien ollessa 20.-23.5. ja 27.-30.5. PIK ry järjestää 29.3. alkavan purjelennon teoriakurssin, josta voi tiedustella osoitteesta: purjelento@pik.fi. Suomen Urheiluilmailuopiston teoriakoulutuksesta saa lisätietoa osoitteesta: urheiluilmailuopisto.fi

Lyhdyn etsintä edelleen käynnissä

Ensi kesän LYHTY on edelleen haussa. Jos sinua kiinnostaa monipuolinen kesätyö ilmailun parissa, laita viestiä osoitteeseen esko.lehtonen@rayskala.fi. Työn kesto ja muut ehdot voidaan sovittaa tarpeen mukaisiksi.

Talvisin terveisin
-esko