18.10.2022 Uutiskirje 26/2022

Lokakuun puoliväli on ohitettu, ja kuluvan vuoden kiivain lentosesonki on takanapäin. Lauantaina 8.10. melkoisessa rankkasateessa ajettiin kalustoa katon alle, lämpimät kiitokset säänkestävälle talkooväelle. Seuraava päivä olikin sitten hienon aurinkoinen, vaan tämäkin kuuluu lajin luonteeseen.

Huoltotoiminta
Syksyn pimeisiin on hyvä suunnitella kaluston huoltoa, alakerran varauskalenterissa on vielä hyvin tilaa. Muistakaa ilmoitella varaustarpeista hyvissä ajoin joko sähköpostilla anu.vahteristo@rayskala.fi tai vielä paremmin puhelimitse 0400921260 vaikkapa tekstiviestillä.

Koiratoimintaa
Virkakoirat harjoittelevat leirialueen tuntumassa tänään tiistaina 18.10. klo 13 alkaen ja vielä torstaina 20.10. suunnilleen samaan aikaan. Harjoitteet toteutetaan motellin, saunojen ja SIL-luokan tiloja hyödyntäen siten, että harjoituspaikat merkitään ja rajataan sinivalkoisin nauhoin. Harjoitus saattaa rajoittaa saunarakennuksen käyttöä esim. siten, että hetkittäin joku rakennuksen ovista on nauhoin merkittynä suljettu. Päädyn wc- ja suihkutilat sekä apukeittiö ovat käytettävissä normaalisti. Paikalla on säätiön henkilön lisäksi harjoitukseen osallistuvaa henkilökuntaa, lisätietoja saa tuttuun tapaan numerosta 0400921260.

Hyviä haravointikelejä odotellessa,

terveisin Anu

Scroll to Top