18.1.2021 Uutiskirje 1/2021

Hyvää ja toivottavasti terveempää alkanutta vuotta kaikille ilmailijoille ja ilmailunystäville!

Eteläinen suomikin on saanut lumipeitteen ja siksi latukoneemme on päässyt taas tositoimiin. Mauri on tehnyt kentälle ladun innokkaiden hiihtäjien iloksi. Tilaa löytyy niin vapaan kuin perinteisen tyylin hiihtäjille. Tälle kuuluisalle laturaivolle sieltä ei löydy tilaa. Koiratkin pääsevät harrastamaan koirahiihtoa kunhan ottavat emäntänsä tai isäntänsä mukaan.

Kiitoteillä ei ole talvikunnossapitoa, joten lentotoiminta muilla kuin suksilla varustetuilla lentokoneilla ei tämänhetkisellä lumitilanteella onnistu. Kiitoteillä 30 L / 12R on ajokoulutustapahtuma 15.2.–19.2. välisen ajan.

Saunaremontti etenee suunnitellussa aikataulussa ja valmistuu hyvissä ajoin ennen lentokauden alkua. Saunarakennus on saanut ylleen uuden katon ja sisäpuolen pinnoitustyöt etenevät hyvää vauhtia. Informoin saunavuorojen käynnistymisestä, kun valmistumisen tarkempi ajankohta on tiedossa.

Ensi kesän lyhty on edelleen haussa. Jos sinua kiinnostaa monipuolinen kesätyö ilmailun parissa niin laita viestiä osoitteeseen esko.lehtonen@rayskala.fi. Työn kesto ja muut ehdot voidaan sovittaa tarpeen mukaisiksi.

Olemme menossa kohti kevättä, päivät pitenevät tällä hetkellä noin 4 minuuttia ja 40 sekuntia per päivä, lentokausi lähestyy. Mutta ennen sen alkua nautitaan lumisesta talvesta ja pidetään itsemme terveinä!

-esko