17.8.2020 Uutiskirje 8/2020

Hei Räyskälästä

Ensiksi suuret kiitokset kaikille Ilmailupäivän kävijöille ja järjestämiseen osallistuneille. Järjestelyt sujuivat todella mallikkaasti osaavan porukan ansiosta, ja kun sääkin oli meille suosiollinen, yleisön tyytyväisyys oli taattu. Purjekoneilla, Tuulialla ja Cessnalla kävi tutustumassa lentämiseen runsaslukuinen joukko ilmailun ystäviä. Suurimman kiinnostuksen kohde oli odotetusti DC-3, joka keräsi ympärilleen sankan yleisöjoukon välittömästi saavuttuaan Räyskälään.

Lyhty

Lyhdyn pesti loppui ilmailupäivään, mutta Ken pitää briefingit netissä ja livenä vielä elokuun lauantait ja sunnuntait jos on odotettavissa lentosäätä.

Iso kiitos Kenille kuluneesta kesästä loistavana Lyhtynä. Erityiskiitos hänen kehittämästään nettibriefingistä, joka saanut varauksetonta kiitosta käyttäjien taholta, joita muuten tällä hetkellä on 164 henkilöä.

Tässä yhteydessä julistetaan avoimeksi vuoden 2021 Lyhdyn haku.

GP-kisat

GP-kisat on lennetty, säät olivat vaihtelevat, mutta silti kokoon saatiin kolme kisapäivää. Voittoon lensi Nuutti Kankare 20 pisteellä ja kakkostilan jakoivat 13 pisteellä Aku Jaakkola ja Simo Kettunen. Onnea mitalisteille.

Motellin käyttö Poliisien MP kurssien aikana

Poliiseilla on alkanut syksyn MP-koulutus, ja kaikki motellin huoneet on varattu heille. Kurssit kestävät sunnuntaihin 13.9. asti. Tästä syystä motelli on suljettu, ja leiriytyjien käytössä on ison saunarakennuksen saniteettitilat. Maaliinlaskukisojen aikana 4.-6.9. motelli on auki ja muutamia huoneita on vielä varattavissa. Varaukset tulee tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Ison saunan remontti

Ison saunan peruskorjaus alkaa syyskuun lopussa. Rakennus huputetaan ennen lentokauden päättäjäisiä ja se poistuu käytöstä heti päättäjäisten jälkeen 28.9. Pikkusaunan käyttöä jatketaan niin pitkään kuin säät sen sallivat. Syyskuussa jaetaan tarkempaa tietoa asiaan liittyen.

Lentokauden päättäjäiset

Päättäjäisten päivämääräksi on sovittu 26.9., mutta seuraamme valtioneuvoston ja THL:n viestintää ja teemme lopullisen päätöksen päättäjäisten pitämisestä syyskuun alussa.

Sähkömittarilukemat ja alakerran käyttö

Sähkömittareiden lukemia voi toimittaa osoitteeseen office@rayskala.fi.
Mikäli olet käyttänyt alakertaa kesän aikana etkä ole tehnyt siitä vielä ilmoitusta, lähetä käyttöajankohdista tieto sähköpostilla office@rayskala.fi.

Syysterveisin
Esko