12.6.2023 Uutiskirje 7/2023

Tämän kesän iso purjelentokilpailu Räyskälä Masters / SM-kisa -yhdistelmä on saatu kommelluksitta käytiin, ja normi kisakeleihin verrattuna suorastaan hämmästyttävän hyvässä säässä. Kokenut kisaorganisaatio takaa tahdin, eikä tälle viikolle ennustetussa sään kehityksessäkään ole juuri moitteen sijaa, vaikka parhaan lentokelin kannalta lämpötila kohonnee loppuviikolla turhan korkeisiin lukemiin. Iso kiitos kisatiimille jo tässä kohtaa; pasmat näpissä heti ja homma rullaa, erinomaista työtä!

Muu lentotoiminta Räyskälä Masters / SM-kisojen aikana
Päivittäinen normilentäminen on nivoutunut kisalentämisen lomaan hyvin, ja samaan malliin jatketaan. Briefingit pidetään päivittäin I-hallissa klo 10, ja niissä asiat käydään sellaisella tarkkuudella läpi, että epäselvyyksiä päivän kulusta ei pitäisi jäädä. Jos lentotoiminnan osalta ilmenee kysymyksiä tai menettelytapa jäi mietityttämään, niin oikea henkilö vastaamaan on kisanjohtaja Esko Lehtonen / 0400 481 675.

Räyskälä Masters grilli-ilta
Tiistaina 13.6. vietetään yhteistä iltaa pienen purtavan ja mukavan seuran merkeissä ravintola Huhkajalammen terassilla, toki myös ravintolan sisätilat ovat käytössä. Illanistujaiset ovat kaikille avoin tapahtuma, ja tarjolla on asiakasystävälliseen hintaan perinteistä pyttipannua lisukkeineen. Iltamia aloitellaan päivän kulun mukaan, mutta aikaisintaan klo 19. Tervetuloa!

Ajonopeudet leirialueella
Asvaltoitu tie leirialueelle on mainio asia, ja yhdessä muistamme, että alueella on nopeusrajoitus 20 km/h. Motellin parkkipaikka on ankarasti pölyävää laatua, joten turvallisuussyiden lisäksi sillä alueella ajetaan erityisen rauhallisesti rullaten, turhan rivakka jarrutus asvaltilta tullessa aiheuttaa sankan pölypilven, joten tätä tyyliä vältämme.

Motelli
Kuluvalla viikolla motelli on lähes täynnä, neljän hengen huoneita on pari vielä varattavissa. Majoitustarpeen tullen kannattaa yöpymismahdollisuutta kysyä myös ravintola Huhkajalammen henkilökunnalta; vuokralle on tarjolla asuntoauto ja -vaunu.

Kylältä kuultua
Kahvila Perunakuoppa avaa ovensa tähän kesään juhannuksena 24.6. klo 10–15, ja on avoinna siitä lähtien lauantaisin ja sunnuntaisin heinäkuun loppuun asti. Elokuussa kahvila palvelee lauantaisin klo 10–15, osoite on Räyskäläntie 562. Lämpimästi tervemenoa mainioiden herkkujen ja kauniiden käsitöiden äärelle.

Ihanaa kesää, hyvää mieltä ja turvallista lentämistä!

Kisaterveisin,
Anu

Scroll to Top