11.4.2021 Uutiskirje 4/2021

Mari Heikkilä jättää Räyskälä Säätiön toiminnanjohtajan tehtävät.

Mari Heikkilän viesti

Pitkä ja parillakin tapaa haasteellinen vuosi on takana. Kuukausia kestäneen radiohiljaisuuteni aikana olen pohtinut sekä omaa että etenkin Räyskälän tulevaisuutta. Kun paljon miettii, niin saattaa jonkinlaiseen lopputulokseenkin päätyä. Kohdallani lopputulemaksi vahvistui se, että päätin haikein mielin vapauttaa toiminnanjohtajan jakkaran seuraavalle innokkaalle puuhaajalle. Työmaa on toki haastava ja vaativa, mutta kyllä se antaakin erinomaisen paljon. Vaikeintakaan päivää en pois vaihtaisi. Vaikka työni Räyskälässä loppuu, niin ette silti kokonaan minusta eroon pääse; Kentällä varmasti nähdään.

Koska merkkien määrää tiedotteessa ei minulta ymmärretty rajata, niin lätisen vielä hieman lisää:

Räyskälän kehittäminen on edennyt viime vuosina suurin harppauksin ja uskon, että kehittämistyöt edelleen jatkuvat. Paljon on tehty, vaan jonkin verran on vielä tekemistäkin jäljellä. Osallistuminen yhteisten asioiden suunnitteluun on kaikille mahdollista monien luottamustoimien kautta. Säätiön hallintoneuvosto on hyvä paikka tuoda esiin kehittämiseen liittyviä ajatuksiaan ja oivallinen keskustelualusta laajan skaalan edustajapohjansakin vuoksi. Säätiön hallitus kantaa kaiken muun ohella myös kehittämistyön kokonaisvastuun ja luo pitkälle tähtääviä visioita.

Kuten valtakunnassa muutenkin, niin myöskään Räyskälän luottamustehtävistä harvoin saa ansaittua kiitosta. Osaltani kiitän hallitusta yhteistyöstä ja hartiakkaasta vastuunkantamisesta, hallintoneuvostoa hyvistä keskusteluista, ohjeistuksista ja näkemyksistä. Etenkin kiitän sitä talkooporukkaa, joka itsestään meteliä pitämättä on pitänyt Räyskälä-koneiston monet rattaat tarkastettuna, huollettuna, voideltuna ja sitä myöten käynnissä. Kiitos. Te kaikki teette Räyskälästä sen mitä se on. Iso kiitos suuntautuu myös monille pitkäaikaisille yhteistyökumppaneille ja -tahoille. Eri toimijat, tapahtumat ja hyvä yhteistyö toimijoiden kesken muodostaa vahvan ja monipuolisuudessaan ainutlaatuisen Räyskälän. Yhteistyössä asuu se kuuluisa voima.

Kaiken arkisenhikisen kentällä puuhailun keskellä kannattaa aika-ajoin nostaa katse kanervikosta horisonttiin ja nähdä kaikki se hyvä mikä tekee Räyskälän niin erikoislaatuisen hienoksi. Muistetaan olla ylpeitä ja nauttia ainutlaatuisesta ilmailukodistamme, sen poikkeuksellisen kattavasta palvelutarjonnasta ja jatkuvasti uudistuvasta infrasta. Muistetaan myös kaikessa kantaa vastuuta siitä, että jätämme Räyskälän seuraaville ilmailusukupolville aina vaan parempana paikkana olla ja harrastaa.

Kiitos ja näkemisiin
-mari-

Kiitokset Marille!

Mari on tehnyt todella pitkän rupeaman Säätiön toiminnanjohtajana sekä myös Säätiön hallituksessa. Säätiön pitkäaikaisimpana toiminnanjohtajana Mari on nähnyt Räyskälän monet kehitysprojektit, joiden toteutumisessa hänellä on ollut merkittävä myötävaikutus. Hän on vienyt positiivisella asenteellaan Räyskälää vahvasti eteenpäin niin kentän harrastajien kuin yhteistyökumppanien kanssa.

Esitän kiitokset omasta ja hallituksen puolesta Marille siitä valtavasta panoksesta, minkä Mari on Räyskälälle antanut.

Säätiön toiminnanjohtajana toimii toistaiseksi Esko Lehtonen. Säätiön hallitus tulee lähiaikoina aloittamaan Marin jättämän aukon paikkaamisen ja tiedottaa siitä erikseen, kun hallitus on saanut asian valmisteltua.

-esko