18.9.2020 Uutiskirje 10/2020

Terveiset Räyskälästä

Syksy on saapunut ja on aika laittaa Räyskälä talvimoodiin. Suuret kiitokset kaikille toimintaan osallistuneille, vaikeasta alkuvuodesta ja monista siirtyneistä tilaisuuksista ja tapahtumista huolimatta pääsimme toimintaluvuissamme vähintään tyydyttävälle tasolle.

Talvisäilytyskausi
Hallien talvipakkaaminen tehdään tänä vuonna lauantaina 3.10. klo 10 – 15. Perimmäiseksi II-hallissa laitetaan ne moottorikoneet, joilla ei talven aikana lennetä. Putket, jotka halutaan II-halliin talvisäilytykseen, tulee siirtää II-hallin pitkälle seinustalle tai ainakin ilmoittaa toimistolle (office@rayskala.fi), jos ei itse pääse/ehdi putkeaan siirtelemään. III-hallin pakkaaminen tehdään II-hallin jälkeen.

Sauna-asiat
Ison saunan peruskorjaus alkaa 23.9. jolloin rakennuksen sääsuojan rakentaminen alkaa. Iso sauna lämpiää vielä ensi viikon ajan, viimeinen käyttöpäivä on lauantai 26.9. jonka jälkeen käytössä on pikkusauna niin pitkään kuin lämpötila sen sallii.
Pikkusauna lämpiää lokakuusta eteenpäin perjantaisin ja lauantaisin ja sauna-ajat ovat naisille 17-19 ja miehille 19-21. Peruskorjauksen alkamisen myötä myös saunarakennuksen wc- ja pesutilat poistuvat käytöstä. Leirialueen käyttäjät voivat peruskorjauksen ajan käyttää motellirakennuksen suihku- ja wc -tiloja.

Asuntovaunujen sähkömittareiden lukemat
Leirinnän sähkömittarilukemansa voi ilmoittaa osoitteeseen office@rayskala.fi. Mittarilukemat tulee ilmoittaa marraskuun loppuun mennessä. Arviolaskutus käynnistyy sitten joulukuun aikana, mikäli lukemaa ei ole ilmoitettu.

Yksityistilaisuus 2.-4.10.
Räyskälässä on n. 30 hengen yksityistilaisuus ja motellin vanhan osan luokkahuone (pikkuluokka) ja keittiö on varattu heidän käyttöönsä. He käyvät myös saunomassa pikkusaunassa mutta sauna on myös leiriytyjien käytettävissä. Sauna-ajat naiset 17-19 ja miehet 19-22 (eli tunnilla jatkettu).

Syysterveisin
-esko