Räyskälä-Säätiön tiedote 9/2014

11.9.2014

1. Tässä vielä valokuva uudesta toiminnanjohtajastamme Ville Söderströmistä. Ville aloittaa tehtävänsä Räyskälässä 1.10.2014. Hänet olemme kutsuneet myös lentokauden päättäjäisjuhliin, ns. sikajuhliin.

2. Lentokausi on päättymässä syyskuun lopulla. Purjekoneet syytä laittaa kuljetusvaunuihin sikajuhlien viikonloppuna la 27. – su 28.9.2014, jotta ne voidaan sen jälkeen siirtää talvisäilytykseen. Ne, jotka säilyttävät koneitansa Räyskälässä II-hallissa, sijoitetaan totutusti vasemmalle laidalle ovesta katsoen. Moottorikoneet on myös hyvä tuoda samanaikaisesti, jotta vältyttäisiin useilta turhilta vaunujen siirtämisiltä.

3. Moottori- ja vesikoneiden omistajien on syytä ilmoittautua ja varmistaa hallipaikkansa ajoissa, jotta koneet varmasti mahtuvat sisälle. Samoin on hyvä tapa ilmoittaa, milloin tuo koneensa säilytykseen ja samoin, jos vaihtaa kellukkeet laskutelineisiin. Tämä siksi, jottei syntyisi päällekkäisyyksiä. Säätiön traktorin käyttö kuljetuksiin ei ole oletusarvo. Jos traktoria tarvitaan, se on tilattava toiminnanjohtajalta erikseen.

4. Tulevan kesän lentokautta varten suosittelemme, että purjekoneet olisi hyvä säilyttää halleissa lyhyessä konfiguraatiossa. Siitä on etua sekä koneiden omistajille että niiden käsittelyssä. Jatkopalat voi säilyttää hallien seinustoille rakennettavissa telineissä. Mikäli halleihin tulee enemmän koneita, niin säätiö voi edellyttää tätä toimenpidettä.

5. Pikkuluokan käyttäjiä on useamman kerran kesän aikana huomautettu, että tila ja erityisesti keittiö on jätettävä siistiin kuntoon. Samoin käytetyt astiat on pestävä itse.

Viime viikonlopun jälkeen koko tila oli jätetty siivottomaan kuntoon. Mikäli siivous laiminlyödään tulevaisuudessa, tilan saa jatkossa käyttöön vain varaamalla ja suorittamalla varausmaksun.

Terveisin

Vesa Airaksinen
Räyskälä-Säätiö

PS. Olethan liittynyt jo Räyskälä-Säätiön sähköpostilistalle?

Sähköpostilistaa käytetään yhdessä verkkosivujen kanssa pääasiallisena tiedotuskanavana.
Sähköpostilistalle voi liittyä osoitteessa http://rayskala.fi/mailman/listinfo/rayskala_rayskala.fi