Räyskälä-Säätiön tiedote 8/2016

4.8.2016

Puolitoistaviikkoinen VGC-Rally on saatu päätökseensä. Tapahtuma järjestyi loistavassa yhteistyössä Old Timers Finlandin, Oripään ja Räyskälän porukan voimin. Vieraat olivat tyytyväisiä ja ilmoittivat päätöspuheessaan, että Räyskälän tapahtuma on kaikkien aikojen paras VGC Rally. Toki samaan hengenvetoon puhuja korosti osallistujien ikää ja sen mahdollisesti mukanaan tuomaa muistin lyhyyttä..

Vintage drags-kiihdytystapahtuma sujui hyvin. Kiitos halliaukion tyhjentämisestä. Tiedän, että se tuottaa lisäharmia ja hankaluuksia. Nämä kaksi kesän suurempaa ajotapahtumaa vain ovat sen luonteisia, että jo pelkästään yleisömäärät radan reunoilla synnyttävät potentiaalisia koneiden rikkoutumistilanteita. Seuraava halliaukion jumppa suoritetaan, kun koneita pakataan putkiin ja talviteloille halleihin.

Syksy hiipii lähemmäs ja lähemmäs. Onneksi meillä on vielä pari kivaa ilmailujuttua ohjelmassa: Räyskälä-GP ja Ilmailupäivä. GP kisa lennetään 19.-21.8. ja 26.-28.8. Lisätietoja kisasta löytyy osoitteesta http://www.rayskala.fi/gpkisa. Yhteyshenkilönä kisan tiimoilta toimii Martti Sucksdorff.

Ilmailupäivää vietetään valtakunnan laajuisesti lauantaina 20.8. Räyskälän mainosta voi jakaa eteenpäin facebookissa. Suoramainoksia jaetaan viimevuotiseen tapaan lähialueelle. Tapahtuman mainos on ollut KuumaaHuumaa-lehdessä ja tulee vielä ko viikon Lopen lehden etusivulle. Tapahtuma on myös esillä monissa sähköisissä minnemennä-palveluissa, joten toivotaan vähintäänkin yhtä runsasta osanottoa kuin viime vuonna oli. Säänhaltijahan se tässäkin tapahtumassa viimeisen sanasen sanoo, peukut pystyyn hyvän kelin puolesta. Kuten aina, talkooporukkaan mahtuu vielä muutama mukaan. Talkoolaisten briefing pidetään kuppilassa 20.8. klo 9.00. Tervetuloa!!

Ilmaillaan ihmiset! -mari-