Räyskälä Säätiön tiedote 6/2015

8.6.2015 

1.Saunatkin ovat siirtyneet kesäaikaan ja lämpenevät joka päivä normaaleina aikoina.

2.Uudet selkeät ja modernit kotisivut ovat valmistuneet Katja Soikkelin toimesta. Kiitos Katja!

3.Trampoliini on jälleen kuppilan edustalla, käyttö lasten vanhempien vastuulla.

4.Ilmailupäivät järjestetään Juhannuksena, tarjolla lennätystä moottori- ja purjekoneilla, tandemhyppyjä ja tutustumista harrasteilmailuun. Laskuvarjohyppääjät järjestävät hyppyleirin Räyskälässä kahden hyppykoneen voimin 17.6.-21.6.2015.

5.Juhannusaatto, kokko sytytetään  Särkijärven rannassa keskiyöllä.

6.Kiihdytyskisat 27.6. aiheuttaa liikkumisessa hieman huomioitavaa. Kulku kenttäalueelle tullaan järjestämään ilmailijoille näyttämällä SIL-jäsenkorttia. Niille henkilöille, joilla ei ole ko. korttia toimitetaan ranneke. Ranneketta voi tiedustella toiminnanjohtajalta Säätiön toimistolta tapahtumaa edeltävänä päivänä.

7.Airpark-näyttely on vielä esillä pikku luokassa. Nähtävänä vuosien mittaan tehtyjä erilaisia alueemme kehityssuunnitelmia. Nyt on kaikilla mahdollisuus tutustua suunnitelmiin ja esittää toivomuksia sekä kehittää yhteisiä tavoitteita.

8.TIY neuvotteli kanssamme vakavasti lentämisestä Räyskälässä Teiskon kentän ongelmien takia. Heidän päätöksensä mennä kuitenkin lentämään Jämille perustui meidän rajoitettuihin toiminta-aikoihin, sillä se rajoittaa erityisesti koulutustoimintaa. Tampereeltahan ei kannata ajaa yli 100km Räyskälään ja lentämään vain tunniksi.

Ville Söderström
toiminnanjohtaja