Räyskälä-Säätiön tiedote 7/2014

7.8.2014

Kenttäalueen teille on asennettu uusia liikennemerkkejä. Teiden nopeusrajoitus on 20 km/h, tietyillä alueilla vain huoltoajo on sallittu. Kehotamme noudattamaan näitä uusien merkkien rajoituksia. Erityisesti nopeusrajoitukset on huomioitava mm. teiden pölyämisen välttämiseksi ja alueella liikkuvien pienten lasten turvallisuuden takaamiseksi.

Viikonloppuna 16.-17.8.2014 on ns. kenttäalueella Suomen Volkkariyhdistyksen järjestämä ”Boxer Speed Day”. Kenttäalue tulee olemaan suljettu lentotoiminnalta tänä aikana. Vastaava Notam tulee vielä julkaistavaksi. Yhdistyksen käytössä tulee olemaan kenttäalue, halliaukio ja I-halli. Pawneet siirretään II- ja III-halleihin, jotka näinä päivinä tulee olla pakattu tiiviimmin, jotta ko. koneet sopivat sisälle. Samoin kuppilan edessä olevat purjekoneet tulee laittaa putkiin tai halleihin. Halliaukion edessä olevan rullaustien vieressä olevat purjelentokoneet on laitettava kuljetusvaunuihin, jotka voidaan siirtää ns. ”pussinperälle” viikonlopun ajaksi.
 
Tanja Sundström on ilmoittanut että hän lopettaa Cafe26:n operoinnin vuoden loppuun mennessä. Hän hoitaa vielä mahdolliset syksyn tapahtumat. Kuppilaan aletaan hakea välittömästi uutta operoijaa, jonka toimikausi alkaisi 1.1.2015. Kiitämme Tanjaa Säätiön puolesta kuluneista vuosista.
 
Uuden toiminnanjohtajan hakuprosessi on loppusuoralla. Päätökset miten asiassa edetään, tehdään elokuun aikana.
 
Sähköyhtiö Elenia on ilmoittanut, että vaunujen etäisyys sähkölinjasta on oltava vähintään 5 metriä. Pyydämme tarkastamaan, että asuntovaunujen sijoitus on muutettu vastaavasti. Lue Elenian tiedote tästä (pdf)

Terveisin
Räyskälä-Säätiö
Vesa Airaksinen

PS. Olethan liittynyt jo Räyskälä-Säätiön sähköpostilistalle?

Sähköpostilistaa käytetään yhdessä verkkosivujen kanssa pääasiallisena tiedotuskanavana.
Sähköpostilistalle voi liittyä osoitteessa http://rayskala.fi/mailman/listinfo/rayskala_rayskala.fi