Räyskälä tiedote – 2/2012

29.3.2012

Muutama ajankohtainen asia on hyvä kertoa näin kotimaisen kauden alkaessa. Eli:

Kevään purjelentokurssit ja arkihinaukset alkavat

31.3. ja 15.4. alkavat kevätkurssit pyöriä yhteensä kuuden oppilaan voimin. Ensimmäistä kurssia opettaa Vesa Lainio ja jälkimmäistä Jukka Munde. Oppilasmäärä on korkein sitten miesmuistin, hieno juttu!

Kurssien alkamisen myötä ja myös kevään evakkoajan vuoksi, Säätiö tarjoaa arkihinauksia lähes päivittäin 2.4. alkaen. Päivystävän hinaajan yhteystiedot julkaistaan Säätiön nettisivulla. Ennakkotietona kuitenkin, että Väisäsen Markku (0400-907 698) hinaa 2.4.–5.4. välisen ajan.

Kunnes kenttä on kuivunut ja täysin käyttökunnossa, kahdella kurssi-ASK:lla on entiseen tapaan etusija. Vallien väliin ei mahdu montaa konetta. Jos sinulla on koelento- ym. tarpeita, sovi siitä erikseen hinaajan kanssa. Suosittelen hyödyntämään arkihinausmahdollisuuksia tässäkin suhteessa.

Kevättarkkareiden suhteen kannattaa olla liikkeellä ajoissa (ennen 14.-15.4. viikonloppuna alkavaa peruskurssia). Viikonloppuisin mahdolliset tarkastus- ja muut koululennot tulee sopia suoraan ao. opettajan kanssa.

Tarkennus Suviseurojen kulkulupa-asiaan ja vuokrausasioita

Kulkulupa tarvitaan ajalle 25.6.–2.7, jolloin Suviseuroilla on liikenteenohjaus ja valvonta koko alueella. Kulkulupa tarvitaan vaunualueelle kulkemiseen. Autoon tarvitaan ns. ajolupa ja jalan liikkumiseen sitten henkilökohtainen kulkulupa. 

Säätiö toimittaa nimilistat 15.5. mennessä. Muutoin Suviseura-aluetta ei aidata eikä pääsymaksuja ole.

Jos haluat vuokrata asuntovaunusi tai – autosi Suviseuralaisille, ota suoraan yhteyttä Olli-Pekka Vänttiseen (045-885 1361). Vuokraushalukkuudesta voi ilmoittaa myös Internetissä www.suviseurat.fi/2012/majoitus

Lyhty edelleen haussa

Sitkeistä ponnisteluista haku on edelleen käynnissä. Sopivan henkilön löytymiseen johtavasta vinkistä allekirjoittanut tarjoaa henkilökohtaisesti vinkkipalkkion Cafe 26:ssa. Ottakaahan yhteyttä.

Talkootarvetta

Tulevana viikonloppuna on tarpeen koota ja koelentää OH-546 ja OH-817. 546 pyritään kokoamaan jo huomenna heti aamupäivästä. Ilmoittautua voi suoraan allekirjoittaneelle s-postitse tai tekstiviestillä.

Riippuen kevään etenemisestä, hallien tyhjennystalkoot ovat la 14.4. klo 10.00. Takatalven yllättäessä, niitä voidaan siirtää viikolla eteenpäin. Huom! Perävaunuja ei saa siirtää kausipaikoille ennen maaperän kuivumista.

Tiedottelen muista ajankohtaisista asioista kevään edetessä.

Riku