Räyskälä tiedote – syyskuu 2011

20.9.2011

Syksyinen tervehdys

Lentokausi lähestyy vääjäämättä loppuaan. Hinausmäärät ovat edellisvuoden tasoa, hyppymääristä allekirjoittaneella en vielä tiedä tarkemmin. Osa meistä toki käy ilmailemassa ulkomailla ennen ensi kautta, toivotaan että kelit suosivat. Ja vaikka kausi täällä päättyykin, kalenteri on täynnä erilaisia tapahtumia.

Tässä tärkeimmät:

 • Keskustelutilaisuus kentän käyttäjille la 24.9 klo 10 SIL luokassa. Teemana on mm. kauden 2011 ilmailuturvallisuus Räyskälässä ja sen kehittäminen edelleen. Kaikki ilmailijat ovat lämpimästi tervetulleita!
 • Suviseurat järjestävät tiedotustilaisuuden ilmailijoille ja lähiseudun asukkaille Cafe 26 tiloissa la 24.9 klo 14. Nyt on siis oiva tilaisuus saada lisätietoa ensi kauden yhdestä päätapahtumasta kentällä.
 • Sikajuhlat la 24.9 klo 20, järjestää PIK. Katso kutsu (pdf)
  Huom! Lauantaina on aikaistetut saunavuorot eli saunoihin pääsee jo klo 17.
 • Säätiön ASK-21 vakuutukset päättyvät 30.9. OH-PEW on vakuutettuna 17.10. saakka eli lokakuun puolellakin on mahdollista saada hinauksia.
 • Avantouinnit starttaavat su 2.10. Normaali uimapukukoodi.
 • Muutoin talvella lämpiää Iso Sauna pe-la siten, että naiset klo 18–20 ja miehet klo 20–22.
 • Purjelento-opettajien kokous la 8.10 klo 15 ja kerhojen PJ kokous la 15.10 klo 13. Laitan näihin vielä erilliset kutsut tulemaan.
 • Hallien pakkaustalkoot 15.10 klo 10. Ilmoita allekirjoittaneelle, mikäli tarvitset hallitilaa talveksi, kysyntä on ollut mukavan vilkasta. Tilaakin vielä on. Talkooväkeä tarvitaan paikalle siirtämään tavarat halleihin. Huom! Halleissa olevat koneet on hyvä purkaa perävaunuihin ennen 15.10 että pakkaaminen käy joutuisammin.
 • Lopen kunta järjestää avantouinnista infotilaisuuden su 16.10. klo 16.30–18.00. Isolla saunalla. Tilaisuuden jälkeen on normaali avantouintisauna.

Tuossa tärkeimmät, seuratkaa tapahtumakalenteria aktiivisesti. Esim.

Alakertaa on varattu todella aktiivisesti. Ensi talvena (2012–2013) tilanne kapasiteetin suhteen on ratkaisevasti parempi, koska uusi 100m2 hallitila on käytettävissä.


Kentänkäyttö- ja sähkömaksut 2011

Tehdyt talkootyöt tulee ilmoittaa Pirjo-Helenalle sähköpostitse lokakuun puoliväliin mennessä. Entiseen tapaan 15h vapauttaa kokonaan maksusta ja 7h puolittaa sen (5 eur/päivä, max 100 eur/henkilö).

Samaten, kauden nyt päättyessä, kerhojen ja yksityisten tulee ilmoittaa koneilla lentäneet pilotit (yhteystietoineen), että saamme laskutuksen käyntiin. Deadline 31.10. eli pari viikkoa tulee lisäaikaa. Sähköposti Pirjo-Helenalle on tässäkin paras tapa. Allekirjoittaneelta saa lisätietoja.

Sähkömaksut on maksettava tämän vuoden puolella. Maksaessasi kirjoita viestikenttään uusi loppulukema ja kulutus, joka kerrotaan 0,22 eur/kWh. Tili on vanha tuttu OP 525315-211991 (IBAN FI26 5253 1520 0119 91).

Ensi kauden toiminnasta

Mukavasti on tullut kyselyitä siitä, mihin Säätiön hinauskoneet ja ASK:t menevät kentän kiinniolon ajaksi. Epävirallisia keskusteluja ja tiedusteluja on tehty. Pyytäisin kerhoja – ja yksityisiä tahoja laittaman ajatuksensa s-postin muodossa allekirjoittaneelle, voitaisiin sitten käsitellä asiaa hallituksessa ja tehdä päätökset hyvissä ajoin.

Kisa- ja tapahtumakalenteri alkaa hahmottua tässä kuukauden sisällä kun SM-kisojen aikataulu on selvillä. Samaten purjelennon peruskurssien aikataulut lyödään lukkoon tämän vuoden puolella, mahdollisesti jo PL-opepalaverissa. Säätiön ensi vuoden esitettä on aloitettava suunnittelemaan.

Yleistä muuta

Air Park- markkinatutkimus on saanut hyvän vastausmäärän, kiitos siitä vastanneille. Tulokset saadaan lokakuun puolivälissä loppuraportin muodossa.

Allekirjoittaneen vuosiloma-aika on varmistunut. Ennakkotietona, että lomailen 24.10–27.11 välisen ajan. Eli nyt on oiva tilaisuus hoitaa keskeneräisiä tai uusiakin asioita ennen lomaani. Juoksevissa asioissa ja tilavarauksissa voitte olla yhteydessä Pirjo-Helenaan.

Syysterveisin,
Riku