Räyskälä-Säätiön tiedote 12/2015

7.9.2015

Tervehdys Räyskälästä,
Syyskuun alku toi kanoottikelit kentälle, toivottavasti vain väliaikaisesti. Syksyisiä asioita on tässä tiedotteessakin, joka tavoistani kai hiukan poiketen yrittää olla lyhyt ja asiapitoinen.
Tiedote toimitetaan nyt uutuuttaan uhkuvalla uutiskirje-pohjalla, joka – tottakai - on Katjan käsialaa. Räyskälän postituslista ei toiminut, sillä listalle liittyneiden lukumäärä ylitti kymmenillä prosenteilla palvelun maksimikapasiteetin viestien lähettämiseen tunnissa. Lopputulos oli, että suuri osa listalaisista jäi vaille postia.

Nyt on uusi palvelu, jossa moisia rajoituksia ei ole ihan heti vastaan tulossa. Kaikki edellisellä postituslistalla olleet on lisätty tähän uuteen palveluun. Postituslistalle voi edelleen liittyä ja siltä voi erota itse.
 
RÄPY
Räpy-työryhmä on Laineen Jorman johdolla saanut päivityksen valmiiksi ja uusi Räpy on nyt luettavissa rayskala.fi-sivulla sekä piakkoin virallisella ilmoitustaululla Räyskälässä. Kiitos työryhmälle suuren urakan läpi viennistä!
 
Leirinnän sähkömaksut
Syksyn tullen käynnistyy taas tuttu sähkömittarilukemien keräys. Ilmoita mittarilukemasi office@rayskala.com osoitteeseen, niin osaamme laittaa laskun oikealle summalle. Arviolaskutus kun tuppaa usein menemään yläkanttiin.
 
Lentokauden päättäjäiset
Perinteiset Sikajuhlat järjestyy tänä vuonna Nuorisoilmailijoiden toimesta. Lauantaina 26.9. klo 20 eteenpäin juhlitaan tutussa I-hallissa, toivottavasti oikein isolla porukalla!
 
Hinausliput
Hinauslippujärjestelmään on kuluneen vuoden aikana luotu uudet säännöt, jotka astuvat tässä parilla askeleella voimaan. Ensinnäkin: Joka vuodelle on omalla vuosipainatuksella omat lippunsa. Tämänvuotiset liput kelpaavat suoraan ensi vuoden huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen ne vaihdetaan 2016 lippuihin toukokuun ajan. Mikäli hinauslippujen hintaa on korotettu, niin hinnanerotuksen pääsee vaihdon yhteydessä maksamaan. Kesäkuun alusta eteenpäin edellisvuotiset liput voi sujauttaa harrastusarkistoonsa.
Tämän kauden ajan toimivat kaikki euroaikaiset liput, mutta mikäli niitä haluaa päivittää toimimaan myös ensi vuonna, niin ne pitää tulla toimistolle vaihtamaan tuoreempiin yksilöihin lokakuun loppuun mennessä. Vaihto ei tapahdu 1:1, vaan hinnanmuutokset vaikuttavat tähänkin asiaan. 

–mari-