Räyskälä Säätiön tiedote 10/2014

4.11.2014

  1. Räyskälä-Säätiön hallitus on nimennyt Jouko Vuolahden kentänpäälliköksi ja Trafi on vahvistanut nimityksen 28.10.2014. Joukolle toivotamme menestystä tehtävässä.
  2. Mari Lehtinen odottelee vielä lukuisia ilmoituksia vaunujen ja muiden kuluttajien puuttuvista sähkömittarien lukemista. Odotamme vielä hetkisen mutta pian Mari alkaa lähettämään henkilökohtaisia sähköposteja, niille henkilöille, joilta emme ole saaneet mittarien lukemia.
  3. Räyskälä-Säätiön taloudellinen tilanne tällä hetkellä on kohtuullisen hyvä. Säätiöllä on velkaa vain alle €6000,-. Tosin tyypillisesti nyt syksyn ja kevään aikana on kassan kannalta tiukkaa aikaa, koska silloin kertyvä tulo on vähäinen. Kuitenkaan emme voi tuudittautua nykyiseen menoon, vaan nyt uuden toiminnanjohtajan Villen jo tekemien havaintojen perusteella etsittävä säästökohteita ja samalla myös lisätä toiminnan tuloja. Erityisesti painotamme, että kerhojen on vakavasti tehtävä työtä esimerkiksi uusien kurssilaisten hankkimiseksi.
  4. PT on päättänyt SM kilpailujen sijaintipaikat ja nyt Räyskälään on myönnetty vain nuorten SM-kilpailut, jotka pidetään Jannen kisojen yhteydessä, kuten viime kesänä.
  5. Kesän 2015 muita isompia tapahtumia on listattu alla. Nämä ovat tärkeitä tilaisuuksia, koska niiden tuotto on ihan merkittävää tasoa Säätiölle. Kaikki tapahtumat pyritään järjestämään siten, että lentotoimintaa voidaan harrastaa kentällä.

- MP harjoituksia toukokuussa viikonloppuisin (kenttä käytössä)
- 26. – 27.6. Nostalgia Nationals kiihdytystapahtuma,kenttä osittain käytössä
- 9.-12.7. Radioamatöörit Räyskälässä, motelli on varattu kokonaan,kenttä käytössä
- Jannenkisat/Nuorten SM 18. – 26.7.2015
- Volkkaritapahtuma 14. – 16.8.2015 (1/2 kentästä käytössä)

 

terveisin,
Ville Söderström
toiminnanjohtaja

PS. Olethan liittynyt Räyskälä-Säätiön sähköpostilistalle?

Sähköpostilistaa käytetään yhdessä verkkosivujen kanssa pääasiallisena tiedotuskanavana.
Sähköpostilistalle voi liittyä osoitteessa http://rayskala.fi/mailman/listinfo/rayskala_rayskala.fi