Jannen Kisat - keskiviikko 13.7.2011

Tiistai 12.7.

Yön aikana etelästä saapunut sadealue on ohittamassa Räyskälän ja sade alkaa olla pikkuhiljaa loppunut. Kuitenkin epäillään että rintaman jälkeen sää on niin kosteaa, ettei matkalentämiselle ole edellytyksiä. Siksi tänään ei anneta kisatehtävää. Iltapäivällä sään pitäisi kuitenkin seljetä ja paikallislentojen olla hyvinkin mahdollisia. Kisaväki saa siten vapaapäivän, luvassa on kauppareissuja, siivousta, Excel-kurssia, koneen huoltoa ja tietysti syömistä ja lepäilyä.

Huomisen sää näyttää edelleen kostealta mutta todennäköisesti ainakin päästään gridaamaan.

Keskiviikko 13.7.

Aamu valkeni viileänä ja sää näyttää kohtalaiselta. Briefingissä jaettiin kuitenkin tehtävälaput, sillä sään pitäisi parantua iltapäivää kohti. Hinaukset aloitetaan klo 12.00 kiitotieltä 26, siinä toivossa että taivaalle päästään. Tehtäväksi jaettiin nyt kolmen tunnin aluetehtävä molemmille luokille, mutta tehtäväaikaa saatetaan lyhentää tai on myös mahdollista että kilpailijoille annetaan B-tehtävä.

11.20 Hinauksia siirretään

Hinauksia on siirretty puolella tunnilla > klo 12.30

12.05 Hinauksia siirretään lisää, tehtävä vaihtuu

Kilpailijoille annetaan lyhyempi 2 tunnin aluetehtävä, samalla hinauksia siirretään klo 13.30

13.06 Päivä peruttu

Sää ei kehittynyt toivotulla tavalla ja pilvet ovat niin matalalla ettei kisakoneita voi hinata lentotehtävälle. Siksi päivä peruttiin.

Huomisen sää näyttää tällä hetkellä hyvältä, ja siitä todennäköisesti tuleekin loppuviikon paras päivä.