Purjelennon esittelylentokurssi

Tutustu purjelentoon opettajan kanssa kaksipaikkaisella purjekoneella. Kokeneet lennonopettajamme ja hyvä koulutuskalustomme tarjoavat mukavan, sujuvan ja mieleenpainuvan kokemuksen. Purjelennon esittelykurssin aikana pääset nopeasti ja helposti lentämisen makuun. Vauhdin ystävät pääsevät halutessaan kokeilemaan myös taitolentoa. Purjelentokoneeseen voi ottaa mukaansa kameran ja ikuistaa ilmailukokemuksensa muillekin näytettäväksi.

Purjelento kestää vähintään 20 min, hyvällä säällä lento voi kestää jopa tunnin. Lisäksi kannattaa varata hieman aikaa valmisteluihin, aikaa menee kokonaisuudessaan noin 1,5 h Huom! säävaraus.

Purjelennon esittelykurssin aluksi käydään läpi lyhyt teoriaosuus jonka aikana opit perusasiat purjekoneista sekä lentämisestä yleensä, tämän jälkeen mennään lentämään ja pääset myös itse ohjaamaan konetta mikäli tahdot.
Purjelentokoneissamme on pituus- ja painorajoitukset: Pilotin max. pituus on 190cm ja max. paino on 105kg.

Hinta: 190 euroa

Purjelennon esittelykursseja lennetään pääasiassa toukokuun alusta elokuun loppuun.

Purjelento lahjaksi!

Purjelennon esittelylentokurssi on myös suosittu lahja. Jos haluat antaa esittelylentokurssin lahjaksi ja paketoida sen kuitenkin paperiin, pyydä meiltä lahjakortti!

Räyskälä-Säätiön purjelennon esittelylentokursseista ja aikatauluista antaa lisätietoja:

Mari Heikkilä
puh. 0400 921 260
mari.heikkila@rayskala.fi