Räyskälän tiedote 5 / 2012

22.6.2012

TOIMINNANJOHTAJAN HAKUAIKAA ON JATKETTU

Säätiön hallitus kokoontui 16.6.2012 ja päätti jatkaa toiminnanjohtajan hakuaikaa 31.7.2012 saakka. Lisätietoja antavat Mari Heikkilä ja Harry ”Hansa” Sundström. Hakemukset tulee osoittaa Hansalle sähköpostitse tai postitse osoitteella Räyskälä-Säätiö, Räyskäläntie 311, 12820 Räyskälä.

Eli, jos mielenkiintoinen työ ilmailun parissa kiinnostaa, ota toki yhteyttä ja jätä hakemus ;)

SUVISEURA-ASIOITA

Suviseurojen rakennustoiminta alueella on ollut vilkasta ja kiihtyy entisestään Juhannuksen jälkeen. Kiitotie 26L/08R sulkeutuu huomenna aamulla klo 09.00. Tämän jälkeen koko Räyskälän lentopaikka on suljettu.

Lentämiselle kenttä aukeaa vuokrasopimuksen mukaisesti torstaina 5.7.2012 klo 18.00. On mahdollista, että RWY 26L/08R saadaan käyttöön jo aiemmin. Tästä tiedotetaan erikseen.

Suviseurajärjestelyihin kuuluu mm. se, että OH-PEW on siirretty Nummelaan ja I- ja II-hallit on saatu siivottua kaikesta ylimääräisestä romusta ja säilytykseen jääneet lentokoneet siirretty III-halliin seurojen ajaksi.

Valitettavasti molemmat ASK-21:t jäivät Räyskälään, koska kerhoilla ei ollut käyttötarvetta niille lentoleireillään.

TOIMINTA JA OLESKELU RÄYSKÄLÄSSÄ SUVISEUROJEN AIKANA 

SAUNAT

Juhannuksen saunavuorot ovat seuraavat:
Pe 22.6  Iso Sauna naiset  18–20, miehet 20–22
La 23.6-Su 24.6 Iso Sauna naiset 18–20, miehet 20–22
Pikku Sauna miehet 18–20, naiset 20–22 

Mahdollisista saunavuoroista 25.6 jälkeen ilmoitetaan erikseen.
Maajoukkueen telttasauna on käytössä Ilmailijoille.

KULKEMINEN VAUNUALUEELLE

Kulkulupa tarvitaan ke 26.6. alkaen vaunualueelle pääsemiseen. Ilmailijoiden kulkulupa oikeuttaa Ison saunan päädyssä olevien WC- ja suihkutilojen käyttöön. Huom! Molemmat saunat on vuokrattu suviseuraorganisaatiolle. Myös motelli on kokonaisuudessaan suviseurojen käytössä ja sinne ei saa mennä.

Kulkulupa on pidettävä mukana jatkuvasti, ilman sitä et pääse esim. WC:hen. Kulkuluvat ovat toistaiseksi loppuneet, lisää saadaan 25.6. Kulkulupa-asioissa ota yhteys Pirjoon 0400-921 260.

Iso parkkialue (motellin / Ison saunan edessä) on pidettävä tyhjänä ilmailijoiden autoista.

ALKOHOLIN NAUTTIMINEN SUVISEURA-ALUEELLA ON KIELLETTY.

OH-PDW:n ROLL OUT 20.6.2012

Eilen oli myös tässä suhteessa upea ilmailupäivä. Mäkeläisen Reijo (alias Tikli) apureineen on puurtanut PDW:n parissa pari talvea ja eilen projektissa seurasi ns. roll out vaihe. Koneeseen asennettiin laskutelineet alle ja seuraavaksi on vuorossa siipien asennus. Työnjälki on suorastaan loistavaa ja DW astuu palvelukseen entistä ehompana loppukesän aikana.

LOPUKSI

Haluan toivottaa kaikille mukavaa ja rentoa Juhannusta. Suurkiitos teille, jotka osallistuitte alueen ja hallien siivoukseen. Erityiskiitos kuuluu Tapani Laaksolle, joka on tehnyt kymmeniä työtunteja opastaessaan jaauttaessaan Suviseuraorganisaatiota turvalliseen liikkumiseen Räyskälässä. 

Toivon, että säät suosivat lentoleirejä ja Menkijärven SM-kilpailuita.
Räyskälän lentokausi jatkuu heti 7.7. alkavilla SM-kilpailuilla ja heinäkuun purjelentokurssilla.

Oman toimisopimukseni kesto täällä Räyskälässä on vielä avoin. Olemme varmasti viisaampia tässä suhteessa kuun loppuun mennessä. Joka tapauksessa, ainakin yhden tiedotteen teille vielä kirjoittelen. Operatiivinen toiminta ei ole sujunut aivan ongelmitta ja etenkin laskukierrosalueen kunnioittamiseen tulee kiinnittää entistä enemmän huomiota.

Lentoterveisin Riku