Räyskälä tiedote –joulukuu 2010

27.12.2010

Tervehdys talvisesta Räyskälästä! Uusi vuosi 2011 tekee kovasti tuloaan valkoisen lumen myötä. Vaunujen katoilla alkaa olla paikoin parisenkymmentä senttiä lunta joten joulukinkun sulattelemiseksi voi käydä tekemässä vaikkapa lumitöitä :-) Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, etenkin jos kelit tästä lämpenevät...

Vuoden vaihtuminen merkitsee myös sitä, että Säätiön toiminnanjohtajien lukumäärä "normalisoituu" Marin siirtyessä uusien haasteiden pariin opiskelujen merkeissä. Kovasti onnea ja menestystä sekä kiitos Räyskälän eteen tähän asti tekemästäsi työstä. Näiltä pohjilta on hyvä jatkaa.

Kuluneen kuukauden ajan allekirjoittaneelle on saatu siirrettyä valtavasti tietoa niin ns. perusrutiineista, ensi vuoden toiminnasta, keskeneräisistä asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Hetki varmasti menee ennen kuin on täysin sisällä näissä Räyskälä-koukeroissa, pankkimaailman pyörteissä kun tuli oltua yli 10 vuotta. Itse olen tulevaisuuden suhteen luottavainen ja olen varma että yhteistyöllä pääsemme pitkälle.

Kiitotien auraus ja lekobensan saatavuus

Myös tänä talvena pyritään pitämään kiitotie 12L/30Raurattuna ja lentokelpoisena, säävarauksella luonnollisesti. Totuttuun tapaan kiitotien kunnosta kannattaa tehdä etukäteistiedustelu puhelimitse (0400-591 625).

Tilanne lekobensan (100LL) saatavuuden suhteen on edelleen sama, eli polttoainetta EI saa. Asiaa työstetään eteenpäin ja siitä tiedotetaan kun tilanne on muuttunut.

Uudet hallituksen jäsenet

Hallintoneuvoston kokouksessa 16.12 Räyskälä-Säätiön hallitukseen valittiin erovuoroisten jäsenten tilalle Esko Ollikka, Arto Helminen ja Mari Heikkilä. SIL:n edustajana jatkaa Lasse Virtanen. Muut hallituksen jäsenet ovat Jari Seppälä, Timo Korvenpää ja Riku Halttunen. Hallitus järjestäytyy tammikuun alkupuolella ja valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Kauden 2011 toiminnasta

Kausi näyttää mukavan vilkkaalta. Räyskälässä lennetään parit purjelentokilpailut (Vakio, 15m ja 2-paikkaisten SM-kisat 11.6-18.6 sekä Jannen Kisat 10.7-17.7) ja kolme hyppyleiriä (Helaboogie 2.6-5.6, Hyppyleiri 24.6.-3.7ja Comp Air Boogie 2.9-4.9). Toukokuussa on mm. pl-opekurssin lento-osa. Säätiön järjestämät purjelennon peruskurssit sijoitellaan näiden tapahtumien väleihin. Lisätietoja alkuvuodesta.

Raha-asioita

Kentän käyttö- ja sähkömaksuja on jo mukavasti tullutkin Säätiön tilille mutta muutamalla on asia vielä hoitamatta, vuosi vaihtuu perjantaina. Tilinumero on vanha tuttu OP 525315-211991. Uuden sähkömittarilukeman voi ilmoittaa allekirjoittaneelle vaikka sähköpostilla.

Yleistä muuta

Allekirjoittanut on lomalla 5.1-16.1.2011 välisen ajan ja juoksevia asioita toimistolla hoitaa tuona aikana Pirjo-Helena ( tai 0400-921 260). Omat yhteystiedot löytyvät Säätiön kotisivuilta.

Kaikki ideat toiminnan kehittämiseksi ovat tervetulleita, ota yhteys joko allekirjoittaneeseen tai kehenkä tahansa hallituksen jäseneen.

Pari sanaa Marilta

Vaikka siirrynkin nyt opiskeluhommiin, niin se ei suinkaan tarkoita sitä, että pääsisitte minusta oikein eroon asti. Räyskälä on myös minulle erittäin rakas paikka ja aion jatkossa viettää edelleenkin paljon aikaani täällä, tärkeiden ilmailuharrastusten parissa. Kentällä siis tavataan!

Riku on hyvää vauhtia ajautumassa Räyskälä-töihin sisälle ja on jo osoittanut erinomaista paneutumista lukuisiin asioihin. Pyydänkin nyt, että vaikka suorastaan pursuatte uusia hyviä ideoita, niin antakaa Rikulle joku hetki aikaa päästä kunnolla perusjuttuihin sisälle ja sitten vasta aloittaa "pommitus". Kuka tietää - ne ideathan saattavat vaikka vielä jalostua hetken muhittuaan :-)

Mari

Joulu- ja UudenVuoden tervehdys

Joulutervehdys Räyskäläläisille(Tiklin taidokasta käsialaa) löytyy osoitteesta: http://www.rayskala.fi/

Turvallista ja mukavaa lentokautta 2011!

Yhteistyöterveisin

Riku