Tervehdys Räyskälästä,

 14.10.2010

Tervehdys Räyskälästä,

Useimmat tämä suru-uutinen on jo tavoittanutkin: Wänni on poissa.
Virtasen Jaskan laatiman muistokirjoitus on Säätiön kotisivulla.
Wännin siunaustilaisuus pidetään perhepiirissä, mutta muistotilaisuus on kaikille avoin. Muistotilaisuus järjestetään lauantaina 30.10. Räyskälässä Café26:n tiloissa klo 16-18. Kukkia ei toivota paikalle toimitettavan, vaan niiden sijaan voi halutessaan osallistua hautajaiskuluihin tilille Weli-Matti Mäkinen 543408-60927016.

Lentobensa-asiaa

 "Neste Oil on myynyt lentobensiinijakeluketjun Kanair Malmi Oy:lle. Kauppa saatetaan päätökseen lokakuun 2010 aikana. Neste Oil jatkaa lentopetrolin myyntiä ja jakelua Helsinki-Vantaalla, Kuusamossa, Joensuussa ja Savonlinnassa. Lentobensiiniä voi tankata Neste Oilin ilmailukorteilla lokakuun loppuun saakka."
Nyt sitten odotellaan tietoa siitä, että muuttuuko (ja milloin, jos muuttuu) tarrat pousarin kyljessä.

Pelastusvarjot

Korhosen Hannu lupasi jälleen toimia varjojen kuljettajana välillä Räyskälä-Parasale. Hannu ilmoitti, että ei aio joka viikonvaihde varjoja kuskailla, vaan päätti, että vie varjot kootusti joulukuun lopussa ja helmikuun lopussa. Parasaleen matkaavat varjot toimitetaan pikkuluokkaan odottamaan Hannua. Purjelennon pulinapalstaa kannattaa pelastusvarjojen tarkastusasian tiimoilta seurata. Asiasta tulee lisäinfoa piakkoin.

Sauna-asiaa

Pikkusauna on talvilevossa.
Isolla saunalla sauna-ajat ovat siirtyneet talvivuoroihin, eli pe-la naiset klo 17-19 ja miehet klo 19-22. Avantouinnit alkavat sunnuntaina 31.10. Avantouinnit ovat ke ja su klo 18-21. Avantouintisaunaan ovat kaikki tervetulleita, on vain muistettava laittautua uimapukuun.

HUOM! Takkahuone pois käytöstä

Ison saunan takkahuoneen lattia hiotaan ja lakataan. Lattianlaiton vuoksi takkahuone on pois käytöstä maanantain 18.10 ja torstain 28.10. välisen ajan. Saunojat käyttävät pukeutumistiloinaan suihkujen pukuhuoneita.

Säätiötyötunnit ja kenttälaskutus

Kauden päätyttyä on jälleen aika summata Räyskälässä oleilu päiviään ja ilmoitella niitä kenttä- ja aluelaskutusta silmälläpitäen. Kerhot ilmoittavat jäsentensä harrastuspäivät kootusti, mutta yksityispiloteilta tämä vaatii omatoimisuutta.
Omatoimisuutta vaatii myös Säätiötyötunneista ilmoittaminen. Vain marraskuun loppuun mennessä ilmoitetut säätiötyötunnit huomioidaan, myöhästyneet ilmoitukset menevät sitten roskapostiin. Ilmoitukset Pirjo-Helenalle osoitteeseen:

Sähkömaksut

Muutamat ovat jo sähkömaksunsa ehtineet tältä vuodelta maksamaan. Tämä siis muistutuksena niille, jotka asiaa eivät vielä ole hoitaneet:
Jokaisella on muistissa viimesyksyinen sähkölukema, onhan? Se vähennetään tämänsyksyisestä lukemasta ja erotus kerrotaan 0,22 eurolla. Saatu summa maksetaan Säätiön tilille 525315-211991. Maksun aiheeksi merkitään sähkömaksu. Uuden sähkömittarin lukeman voi ilmoittaa Pirjo-Helenalle vaikka sähköpostilla pirjo.ahlroos@rayskala.com. Sähkönkäyttömaksut tulee olla maksettuina tämän vuoden puolella.

Olen kesälomalla 20.10.-30.11. ja lomani ajan Pirjo-Helena hoitaa juoksevia juttuja toimistolla. Pirjo-Helenan tavoittaa joko sähköpostilla:
  tai puhelimitse: 0400-921 260, 020-743 8810.
Lomani jälkeen olen vielä joulukuun töissä, toivottavasti jo yhdessä uuden innokkaan toiminnanjohtajan kanssa.

Mari