Räyskälä-Säätiön tiedote maaliskuu 2010

5.3.2010

Maaliskuinen tervehdys Räyskälästä,

Aurinko on aloittanut jokakeväisen urakkansa myös Räyskälässä: Lumet pitää sulattaa, talvihorteiset ilmailijat herättää ja kevätpalaverikausi käynnistää. Alla olevien jokavuotisten opettaja- ja hinaajapalverien lisäksi kutsutaan väkeä kokoon myös hallihankkeen tiimoilta.

V-hallihanke

Räyskälään ollaan puuhaamassa uutta lentokonehallia. Tarve lisähallitilalle on ollut ilmeinen jo vuosia, nyt asia on etenemässä hyvää vauhtia. Hankkeen vetäjänä ei ole Räyskälä-Säätiö, vaan V-hallin "puuhaporukka" esittelee ajatuksiaan tulevan hallin tiimoilta ensi viikon perjantaina (12.3.) Malmin SIL-luokassa alkaen klo 17.30. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta paikalle toivotaan saapuvan ensisijaisesti ne, joita kiinnostaa osallistua osakkeenomistajan muodossa tähän uuteen halliin. Tilaisuudessa kartoitetaan osallistumishalukkaiden tarpeita ja esitellään alustava suunnitelma yhdeksi vaihtoehdoksi hallin muodosta.

Opettajapalaveri la 27.3. klo 10 Iso luokka, Räyskälä

Kevät tulee ja perinteinen purjelennon opettajapalaveri sen myötä. Kalenteriin merkittyjen kolmen kurssin lisäksi keskustellaan yleisistä käytännöistä ja muista esille tulevista asioista. Tilaisuudessa esittäytyy myös kauden 2010 Lyhty.

Hinaajapalaveri la 27.3. klo 13 Iso luokka, Räyskälä

Räyskälän hinaajakaarti kokoontuu tuumimaan tulevan kauden kiemuroita opettajien jälkeen samana päivänä. Kerrataan hinauskuviot meluvaimennusalueineen, lennontallentimien käyttö ja muuta yleistä hinaamisen liittyvää asiaa. Tilaisuudessa esittäytyy myös kauden 2010 Lyhty.

Opettajien ja hinaajien palaveri on tarkoituksella samana päivänä, sillä illalla on ohjelmassa yhteistä illanviettoa saunalla. Toimitan paikalle saunajuomia ja makkaraa.

Café26

Café26 avaa ovensa kesäkauteen, eli päivittäiseen aukioloon maanantaina 29.3. Siihen asti kannattaa seurata Räyskälän kotisivuja, joilla ilmoitetaan, mikäli "kuppila" on auki. Lentokauden alkamista riemuitaan pupujuhlissa Café26:n tiloissa pääsiäislauantaina 3.4. Teemana olkoon iloinen ilme ja hyvä meininki.

Mari