Räyskälä-Säätiön tiedote 1/2010

16.2.2010

Hallitus ja sen järjestäytyminen

Hallitus järjestäytyi tälle vuodelle ja valitsi keskuudestaan yksimielisesti puheenjohtajana jatkamaan Harry "Hansa" Sundströmin. Varapuheenjohtajan pesti on Riku Halttusella. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2010 ovat Arto Helminen, Timo Korvenpää, Esko Ollikka, Jari Seppälä ja Lasse Virtanen.

Talvirieha

Räyskälän-Salon kylätoimikunta järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman talviriehan Räyskälän leirikeskuksessa hiihtoloman kunniaksi. Tässä juttua tapahtumasta:

Talvirieha tiistaina

Lipsahtiko laskiainen sivu suun tai jäikö pulkan mittariin laskemattomia laskuja?

Ei huolta! Räyskälän leirikeskuksessa järjestetään hiihtolomaviikon kunniaksi hämäläiset jälkilaskiaiset tiistaina 23.2. alkaen klo 16.00. Talviriehassa pääsee pulkkamäen lisäksi nauttimaan vauhdista moottorikelkan ahkiossa. Rauhallisempaa menoa tarjoaa tunnelmallinen rekiajelu. Paikalla saattaa myös olla mahdollisuus päästä hevosen selkään kokeilemaan ratsastamisen meininkiä. Kaikkea ohjelmaa ei kerrota, vaan yllätysnumeroita kannattaa tulla paikan päälle katsomaan ja kokemaan!

Buffetista voi kahvin, kuuman mehun ja pullan lisäksi ostaa makkaraa, jonka täydelliseksi paistamisen voi halutessaan itse hoitaa. Osallistuminen ja ohjelma on maksutonta. Räyskälän-Salon kylätoimikunta toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Talviriehan iloiseen tunnelmaan!

Rallit

Lauantaina 27.2. ajetaan Räyskälässä historic-rallia. Erikoiskoe kiertää kentän huoltoteillä ja jokkisradalla. Kenttä on suljettu tuona päivänä alkaen klo 12.00 SA. Erikoiskokeelle ei myydä pääsylippuja. Café26:ssa saattaa olla tungosta, sillä erikoiskokeen jälkeen on kilpailijoilla vielä huoltotauko kentän alueella.

Café26 laajenee

Café26:ssa on tehty talven mittaan laajennusremonttia ja sen myötä on paljon kaivattuja istumapaikkoja saatu n. 30 kpl lisää! Samalla koko ravintolan ilmettä on ehostettu ja avarrettu. Café26 avaa ovensa kesäkauteen, eli päivittäiseen aukioloon maanantaina 29.3. Siihen asti kannattaa seurata Räyskälän kotisivuja, joilla ilmoitetaan, mikäli "kuppila" on auki.

100LL saatavuus

Nesteeltä tuli ilmoitus, jonka mukaan he lopettavat 100LL:n jakelun tämän vuoden aikana. Lisätiedustelun myötä sain kuulla, että polttonestettä saa normaalisti ainakin elokuun loppuun saakka. SIL on jo käynnistänyt neuvottelut asian tiimoilta erään toisen polttonesteyrityksen kanssa.

Purjelennon SM-kisat

Purjelennon SM-kisojen aika on muuttunut. Kilpailut järjestetään 6.-12.6.2010. Sunnuntai 13.6 on varapäivä, jona lennetään, mikäli siihen mennessä ei ole yhtään kisapäivää kasassa.

Räyskälä-esite 2010

Kesän 2010 esite on saatu painosta ja sitä on jo jaettu Matka2010 messuilla ja tullaan jakamaan GoExpo 2010 messuilla. Toimitan esitettä lukuisiin paikkoihin, mutta toivon, että muutkin ottavat esitteen jakamisen hoitaakseen. Esite on edellisvuosien mallinen, näppärän kokoinen tietopaketti ja sitä voi hakea minun toimistoltani.

Mari